برای مان پیام زده اند که در مورد علت تلخ شدن رب آلو، نظرات شما را بپرسیم، دیدگاه هایتان را ارسال کنید. اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم ادامه مطالب
چرا زردآلو و توت سفید پس از خشک شدن سیاه می شوند در این مورد نظرات تان را برای ما بفرستید؟ اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم ادامه مطالب
ترش شدن خمیر، باعث ترد شدن و خوش طعم شدن نان می شود چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟ اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم ادامه مطالب
آخرین دیدگاهها