کافه کشاورز کافه کشاورز
  • خانه
  • درباره ما
  • سلام بانو
  • استان ها
  • صنایع کشاورزی
    • فرآوری و تولید
    • ذخیره سازی و خدمات
      • خدمات جمع آوری
      • ذخیره سازی
      • خدمات زینتی
      • خدمات کشتارگاه
    • درجه بندی و بسته بندی
  • مدیریت
    • مدیریت مزرعه
    • کلیات
    • فناوری و نوآوری
    • بازاریابی
  • کسب و کارها
  • فرآورده ها
  • بخون، الهام بگیر، کارت رو شروع کن
فهرست
  • خانه
  • درباره ما
  • سلام بانو
  • استان ها
  • صنایع کشاورزی
    • فرآوری و تولید
    • ذخیره سازی و خدمات
      • خدمات جمع آوری
      • ذخیره سازی
      • خدمات زینتی
      • خدمات کشتارگاه
    • درجه بندی و بسته بندی
  • مدیریت
    • مدیریت مزرعه
    • کلیات
    • فناوری و نوآوری
    • بازاریابی
  • کسب و کارها
  • فرآورده ها
  • بخون، الهام بگیر، کارت رو شروع کن
loading...
تازه ها
  • سهم گران تر حبوبات، غلات و برنج در سال آتی جهان
  • ۱۶ هزار تومان، عوارض صادراتی هر کیلو شیر خشک
  • اصلی‌ترین هدف سند امنیت غذایی، دانش‌بنیان شدن کشاورزی است
  • اولین وبینار دانش آموزی کارآفرینی کشاورزی برگزار می شود
  •  دختری صنعتگر و کوشا از دهستان ابتر
  • خرید توافقی کشمش شروع شد
  • کشاورزان و آسیب های ناشی از کرونا
  • پیاز، گوجه فرنگی و سیب‌زمینی در صف خرید
  • صدور مجوز احداث کارخانه روغن کشی کلزا در ایلام
  • موفقیت در سایه سار امید، همت و حمایت همسر

تلخ شدن رب و لواشک آلو

در: دی ۲۲, ۱۳۹۹۳ دیدگاه
تلخ شدن رب و لواشک آلو

برای مان پیام زده اند که در مورد علت تلخ شدن رب آلو، نظرات شما را بپرسیم، دیدگاه هایتان را ارسال کنید.   اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم ادامه مطالب

آخرین دیدگاه‌ها

  • اسدی در مرآباد بولان، جولانگاه تکاپوی زنان
  • آیدا تهرانی در ناهوک باید فهیمه را بشناسد
  • زهرا محرمی در مریم نیازی، خواست و توانست
  • شبنم یادگار در سیاه شدن توت خشک و برگه زردآلو
  • مریم میرزایی در ناهوک باید فهیمه را بشناسد
  • زهرا پورسعید در تلخ شدن رب و لواشک آلو
  • سارا در چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟
  • مریم کریمی در چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟
  • saeideh در تلخ شدن رب و لواشک آلو
  • فرناز در تلخ شدن رب و لواشک آلو
  • فرناز در سیاه شدن توت خشک و برگه زردآلو
  • حمید پاکنام در چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟
  • الهام در چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟
  • زینب عزیزی در سیاه شدن توت خشک و برگه زردآلو

سیاه شدن توت خشک و برگه زردآلو

در: دی ۲۲, ۱۳۹۹۳ دیدگاه
سیاه شدن توت خشک و برگه زردآلو

چرا زردآلو و توت سفید پس از خشک شدن سیاه می شوند در این مورد نظرات تان را برای ما بفرستید؟ اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم ادامه مطالب

چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟

در: دی ۲۲, ۱۳۹۹۴ دیدگاه
چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟

ترش شدن خمیر، باعث ترد شدن و خوش طعم شدن نان می شود چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟   اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم ادامه مطالب

جدیدترین ها

  • سهم گران تر حبوبات، غلات و برنج در سال آتی جهان
  • ۱۶ هزار تومان، عوارض صادراتی هر کیلو شیر خشک
  • اصلی‌ترین هدف سند امنیت غذایی، دانش‌بنیان شدن کشاورزی است
  • اولین وبینار دانش آموزی کارآفرینی کشاورزی برگزار می شود
  •  دختری صنعتگر و کوشا از دهستان ابتر

محبوب ترین خبرها

  • همایش «زالوی طبی و صنایع وابسته»
  • خوشه صنعتی فرآوری محصولات زیتون در قزوین کلید خورد
  • دلالی و نبودن دستگاه جداسازی کلاله عامل کاهش قیمت زعفران
  • کاربرد نانو نقره در کشاورزی، از موضوعات موردبحث تریبون نانو و صنعت
  • بازگشت آورده مالیاتی صنایع به استان البرز

کسب و کارها

  •  دختری صنعتگر و کوشا از دهستان ابتر
  • موفقیت در سایه سار امید، همت و حمایت همسر
  • شغل مناسب بانوان، دغدغه همیشگی ام است
  • با کمترین امکانات، راضی اند و مرزوق
  • مرضیه در کالبد ایل بویر احمد، جاودانه است
  • تلاش و سخت کوشی، تنها عامل موفقیت
  • مرآباد بولان، جولانگاه تکاپوی زنان

پربازدیدترین یادداشت ها

  • بررسی نقش کیتوزان، ﻧﺎﺗﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و جلبک اسپیرولینا بر ماندگاری فیله گوشت گوساله
  • مدیریت مزرعه (قسمت اول)
  • استفاده از امواج فراصوت در خشک کردن مواد غذایی (قسمت دوم – چیپس سیب)
  • بازاریابی اجتماعی
  • بلاکچین در کشاورزی (۱)

از اینکه مهمان سایت ما بودید خوشحالیم، موفق باشید

  • خانه
  • درباره ما
  • سلام بانو
  • استان ها
  • صنایع کشاورزی
    • فرآوری و تولید
    • ذخیره سازی و خدمات
      • خدمات جمع آوری
      • ذخیره سازی
      • خدمات زینتی
      • خدمات کشتارگاه
    • درجه بندی و بسته بندی
  • مدیریت
    • مدیریت مزرعه
    • کلیات
    • فناوری و نوآوری
    • بازاریابی
  • کسب و کارها
  • فرآورده ها
  • بخون، الهام بگیر، کارت رو شروع کن
Desktop Version Mobile Version