کافه کشاورز: بذرها در داخل های سینی های نشا نهفته و باهم شروع به رشد می کنند. امروزه، تولید نشا در گلخانه ها بوسیله سینی های نشا انجام می گیرد، کاهش هزینه های مصرف آب، نیروی انسانی، بذر و کود از جمله فواید بهره مندی از این ابزارهاست.
همچنین کاهش احتمال انتقال بیماری خاکزی، افزایش طول دوره رشد گیاهان و ایجاد گلخانه هایی با تراکم یکنواخت، گلخانه داران را ترغیب به استفاده از سینی های نشا می کند.
در زمینه تولید سینی های نشا، شرکت «وکیوم سبز البرز» با مدیریت آقای رضا بابایی فعالیت می کند به گفته آقای بابایی، وی از طریق دوستانی که در این زمینه فعالیت می کرده اند به این کار علاقه مند شده و شروع به تولید سینی های نشا در ابعاد و اندازه های مختلف کرده است.
این جوان سی ساله، از اهمیت کشاورزی می گوید و باور دارد که کشاورزی یکی از پایه های غیرنفتی ایران هست بنابراین در نظر دارد تا آنجا که می تواند در این حوزه ورود بیشتری داشته و تولیدات جدیدی داشته باشد.
بهره مندی از نیروی انسانی با تجربه (بیست سال سابقه) و به کار گرفتن ابتکار عمل، رمز فعالیت رو به رشد شرکت وکیوم سبز البرز است.
توسعه کار، هدف اصلی آقای بابایی است، پنج سال فعالیت غیرمستقیم و دو سال کار مستقیم، منجر شده است تا با مطالعه بازار سینی های نشا، اشکالات سینی های موجود در بازار در تولیدات شرکت وکیوم سبز البرز برطرف و اصلاح شود.
رضا بابایی می گوید چون کار ما با وکیوم شروع می شود و در استان البرز ساکن هستیم نام شرکت مان را وکیوم سبز البرز انتخاب کرده ایم. تولیدات این شرکت در بازار همه استان ها حضور دارد.