دمنوش کیوی

4.5/5 - (10 امتیاز)

میوه کیوی سرشار از ویتامین ث، ویتامین آ، ویتامین ب ۶، کلسیم، آهن و منیزیم هست این میوه حاوی آنتی اکسیدان بوده و مصرف آن در زمستان و در سایر فصل ها، توصیه می شود. کیوی، که به انگور فرنگی چینی نیز شناخته می شود، بومی دره چانگ کیانگ چین است و کاشت آن به اواخر قرن نوزدهم برمی گردد. کیوی، میوه ملی چین محسوب می شود.

گوشت کیوی، دارای رنگ سبز بسیار روشن و طعمی متمایز هستند. (ترکیبی از شیرین، ترش، تند، سبک و اسیدی).این مزه، شما را به یاد ترکیبی از لیمو، پرتقال، خربزه عسلی و توت فرنگی می اندازد و دانه های سیاه زیادی دارد که بافتی ترد به آن می دهد.

کیوی برای جوانسازی پوست، بازسازی سلول های پوستی، سفتی پوست، جلوگیری از بیماری های پوستی، کاهش روند پیری، مقابله با آکنه، افزایش زیبایی، مبارزه با ریزش مو، تشکیل کلاژن پوست سر، سفیدی مو، مبارزه با سرطان، کاهش وزن، تقویت سیستم گوارشی، سلامت قلب، کنترل دیابت، درمان یبوست، حفظ و ترمیم استخوان ها، کنترل فشار خون و سلامت کبد، مفید است البته مصرف بی رویه آن باعث آلرژی به این میوه و التهاب دهان می شود.

یکی از راه های مصرف کیوی، تهیه دمنوش آن هست، دمنوش کیوی را می توان هم از میوه تازه و هم میوه خشک شده درست کرد.

انواع روش‌های نوشیدنی کیوی

روش اول:

  • دمنوش کیوی را می‌توان با چای سبز و یا چوب دارچین استفاده کرد
  • برای اینکار چد تکه از میوه تازه یا خشک شده را بهمراه یک قاشق چای سبز همراه با یک تکه چوب دارچین، دم کنید.
  • دمنوش کیوی هم بصورت گرم و هم بصورت سرد میل می‌شود.

روش دوم:

  • برای تهیه این نوع دمنوش سرد، یک عدد کیوی، کمی ساقه‌ی کرفس، دولیوان آب، کمی چای سبز دم کرده و خنک شده و نصف لیوان شکر نیاز است.
  • نصف لیوان آب و شکر را در یک قابلمه متوسط می‌ریزیم تا زمانی که آن بجوشدو شکر کاملا حل شود.
  • سپس ساقه‌ی کرفس، کیوی و دو لیوان آب و چای سبز صاف شده را اضافه می‌کنیم و بعد از کمی زمان، همه‌ی مواد را داخل پارچ می‌ریزیم و با یخ سرو می‌کنیم.

روش سوم:

  • ورقه‌های کیوی را که اسلایس شده‌اند با چاقو به تکه‌های کوچک و مستطیلی شکل ببریم.
  • روی آن‌ها را با یک شربت غلیظ از آب و شکر بپوشانیم.
  • سپس آن‌ها را در فر خشک کرده و برای تهیه دمنوش از آن‌ها استفاده کنیم.

انواع ترشی کیوی

طرز تهیه انواع کمپوت میوه

دمنوش‌های پاییزی و زمستانی – قسمت اول

دمنوش‌های پاییزی و زمستانی – قسمت دوم

دمنوش به لیمو و بهارنارنج

نوشیدنی کدو حلوایی

دمنوش عناب

دمنوش به

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

پرورش شترمرغ

چطور یک پرورش‌ دهنده شترمرغ شوید

4 تکنیک استخراج عصاره گیاهی

چهار تکنیک برتر استخراج عصاره‌های گیاهی

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم