میوه کیوی سرشار از ویتامین ث، ویتامین آ، ویتامین ب ۶، کلسیم، آهن و منیزیم هست این میوه حاوی آنتی اکسیدان بوده و مصرف آن در زمستان و در سایر فصل ها، توصیه می شود. کیوی، که به انگور فرنگی چینی نیز شناخته می شود، بومی دره چانگ کیانگ چین است و کاشت آن به اواخر قرن نوزدهم برمی گردد. کیوی، میوه ملی چین محسوب می شود.
گوشت کیوی، دارای رنگ سبز بسیار روشن و طعمی متمایز هستند. (ترکیبی از شیرین، ترش، تند، سبک و اسیدی).این مزه، شما را به یاد ترکیبی از لیمو، پرتقال، خربزه عسلی و توت فرنگی می اندازد و دانه های سیاه زیادی دارد که بافتی ترد به آن می دهد.
کیوی برای جوانسازی پوست، بازسازی سلول های پوستی، سفتی پوست، جلوگیری از بیماری های پوستی، کاهش روند پیری، مقابله با آکنه، افزایش زیبایی، مبارزه با ریزش مو، تشکیل کلاژن پوست سر، سفیدی مو، مبارزه با سرطان، کاهش وزن، تقویت سیستم گوارشی، سلامت قلب، کنترل دیابت، درمان یبوست، حفظ و ترمیم استخوان ها، کنترل فشار خون و سلامت کبد، مفید است البته مصرف بی رویه آن باعث آلرژی به این میوه و التهاب دهان می شود.
یکی از راه های مصرف کیوی، تهیه دمنوش آن هست، دمنوش کیوی را می توان هم از میوه تازه و هم میوه خشک شده درست کرد.
دمنوش کیوی را می توان با چای سبز و یا چوب دارچین استفاده کرد برای اینکار چد تکه از میوه تازه یا خشک شده را بهمراه یک قاشق چای سبز همراه با یک تکه چوب دارچین، دم کنید، دمنوش کیوی هم بصورت گرم و هم بصورت سرد میل می شود.