مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی از تدوین استاندارد لازم برای برخی محصولات بومی استان همچون شیرینی هایی مانند ریس و نوقا و محصولات مشابه خبر داد.
«ساسان فرشی حق رو» در گفتگو با روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز از تدوین استانداردهای لازم برای برخی محصولات بومی استان همچون شیرینی هایی چون ریس و نوقا گفته و از کسب رتبه برتر واحدهای تولیدی و صنعتی استان به عنوان واحدهای نمونه استاندارد کشور خبر داد.
مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی در ابتدا با اشاره به شرایط کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی توسط واحدهای تولیدی استان گفت: همکاران اداره کل در طول این مدت بازدیدهایی از واحدهای مختلف استان داشته اند اما خوشبختانه با موضوع خاصی روبرو نبوده ایم.
وی در ادامه با اشاره ای به فعالیت گروه پژوهشی استاندارد شمال غرب با مرکزیت آذربایجان شرقی نیز گفت: فعالیت گروه پژوهشی منطقه ای تقاضامحور شمال غرب بر محوریت محصولاتی چون شیرینی، شکلات، قند و فرآوردههای جانبی قنادی است چرا که استان آذربایجان شرقی را می توان قطب محصولات غذایی در کشور دانست.
فرشی افزود: در این پژوهشگاه، تدوین استاندارد برای برخی محصولات که صرفا تولید استان بوده و استاندارد ملی برای آن ها موجود نیست، پیگیری می شود که از جمله آن می توان به شیرینی هایی همچون ریس، نوقا،قرابیه و دیگر انواع محصولات استانی اشاره کرد که به دلیل بومی بودن، استاندارد ملی برای آن ها وجود ندارد.
مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی ادامه داد: تاکنون تدوین استاندارد برخی محصولات بومی به اتمام رسیده و تعدادی دیگر نیز در دست انجام است که از صاحبان صنایع انتظار بیشتری برای برقراری ارتباط با این پژوهشکده جهت انجام تحقیقات مورد نیاز آنان داریم.