طراحی شبکه زنجیره تامین محصول رازیانه در استان همدان

امتیاز دهید
گیاه و دانه رازیانه

گیاه رازیانه ﯾﮑﯽ از ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ  ﮔﯿﺎﻫﺎن ﻣﻌﻄﺮ  و داروﯾﯽ ﮐﺸﻮر اﺳﺖ ﮐﻪ در اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﮐﺸﻮر قرار دارد، ﻗﺴﻤﺖ ﺗﺠﺎری رازیانه ، داﻧﻪ آن اﺳﺖ ﮐﻪ اﻏﻠﺐ ﺟﻬﺖ اﺳﺘﺨﺮاج اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﯽﮔﯿﺮد و ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﺗﺮﮐﯿﺐ آن  آﻧﺘﻮل (۵۰ ﺗﺎ ۷۰ درﺻﺪ) اﺳﺖ. ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﺎﻻﻧﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ رازﯾﺎﻧﻪ،۸۳۰ ﻫﺰار ﺗﻦ بوده و اﯾﺮان ﺑﺎ ﺗﻮﻟﯿﺪ پنج درﺻﺪ آن، ﭼﻬﺎرﻣﯿﻦ ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪه ﺑﺰرگ رازﯾﺎﻧﻪ اﺳﺖ. در ﺳﺎل ۱۳۹۵، رزن ﺑﺎ ﺗﻮﻟﯿﺪ ۱۶۷۰۰ ﺗﻦ، ﺑﯿﺶ از ۹۰ درﺻﺪ رازﯾﺎﻧﻪ ﮐﺸﺖ ﺷﺪه در ﮐﺸﻮر را ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺮده اﺳﺖ.

در ﺳﺎل ۲۰۱۹، ﭘﺎﮐﺴﺘﺎن ﺑﺎ واردات ﺣﺪود ۷۰ درﺻﺪ و اﻣﺎرات ﻣﺘﺤﺪه ﻋﺮﺑﯽ ﺑﺎ واردات ۳۰ درﺻﺪ، دو ﮐﺸﻮر ﻋﻤﺪه وارد ﮐﻨﻨﺪه رازﯾﺎﻧﻪ اﯾﺮان ﺑﻮده اﻧﺪ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻫﻤﯿﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﺳﻼﻣﺖ در ﻃﺮاﺣﯽ زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺴﺎدﭘﺬﯾﺮ اﺳﺖ، ﻣﻌﯿﺎر ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﺣﻔﻆ آن در ﻃﻮل زﻧﺠﯿﺮه ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻊ ﻫﺪف در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰی ﺗﺎﻣﯿﻦ و ﻋﺮﺿﻪ آن ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﻗﺮار گیرد.

ﺳﻄﺢ اول، ﺷﺎﻣﻞ ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺣﻤﺎﯾﺖ دوﻟﺖ از ﮐﺸﺎورزان و از ﻃﺮﯾﻖ ﻗﺮارداد ﺗﻀﻤﯿﻨﯽ ﺧﺮﯾﺪ از ﻣﺰرﻋﻪداران و ﮐﺸﺘﮑﺎران ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﮐﺰ ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ و ﮐﺸﺎورزی اﺳﺘﺎن اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﻮد. ﺳﻄﺢ دوم زﻧﺠﯿﺮه، ﺷﺎﻣﻞ ﻣﺮاﮐﺰ ﻣﺸﺨﺺ ﻓﺮآوری اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ اﻣﺮ ﺗﺠﻤﯿﻊ، ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺑﺨﺸﯽ از ﻣﺤﺼﻮﻻت و ﺑﺴﺘﻪﺑﻨﺪی ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺧﺎم و ﺧﺸﮏ ﻣﯽ ﭘﺮدازد.

در ﺳﻄﺢ ﺳﻮم، ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮزﯾﻊ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ اﻧﺘﻘﺎل و اﻧﺒﺎرش ﺑﺎ اﻣﮑﺎﻧﺎت ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪ ای را اﻧﺠﺎم ﻣﯽدﻫﺪ. در ﺳﻄﺢ آﺧﺮ  ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ در ﮐﻤﯿﺘﻪ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﻣﺮاﮐﺰ اﺗﺎق ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ، ﺻﻨﺎﯾﻊ، ﻣﻌﺎدن و ﮐﺸﺎورزی ﻣﺴﺘﻘﺮ در ﻣﺮاﮐﺰ اﺳﺘﺎنﻫﺎ هستند. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﺑﯿﻦ ﻣﺮاﺣﻞ چهارگانه ذﮐﺮ ﺷﺪه، ﻋﻤﻠﯿﺎت ﺣﻤﻞ ﺳﺮد در ﻃﻮل زﻧﺠﯿﺮه در ﻃﺮاﺣﯽ ﺷﺒﮑﻪ زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﻣﯿﻦ درﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.

در زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﮐﺸﻮرﻫﺎی ﻫﻨﺪ، آﻓﺮﯾﻘﺎی ﺟﻨﻮﺑﯽ، آﻓﺮﯾﻘﺎی ﺷﺮﻗﯽ، اﯾﺎﻻت ﻣﺘﺤﺪه آﻣﺮﯾﮑﺎ  و ﮐﺸﻮر ﮐﻤﺘﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﻮﻟﯿﻮی ﺑﻪﻃﻮرﮐﻠﯽ، هفت ﺳﻄﺢ دﯾﺪه ﻣﯽﺷﻮد. در ﺳﻄﺢ اول زﻧﺠﯿﺮه، ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻫﻢ در ﻃﺒﯿﻌﺖ ﮐﻪ ﺑﻪﺻﻮرت ﺧﻮدرو ﻣﯽروﯾﻨﺪ و ﻫﻢ ﺑﻪﺻﻮرت زراﻋﯽ وﺟﻮد دارﻧﺪ.

ﺳﻄﺢ دوم، ﺳﻄﺢ ﺑﺮداﺷﺖ و ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮐﺸﺖﮐﺎران و ﻫﻢ ﺑﺮداﺷﺖﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﻣﺤﻠﯽ  اﻧﺠﺎم ﻣﯽﺷﻮد. ﺳﻄﺢ ﺳﻮم، اﻧﺒﺎر اﺳﺖ ﮐﻪ ﮔﯿﺎﻫﺎن ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ در ﻣﺤﻠﯽ ﺑﺎ ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻨﺎﺳﺐ اﻧﺒﺎر ﻣﯽﺷﻮد و ﺑﺨﺸﯽ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎً ﺑﺪون اﻧﺒﺎر ﺷﺪن ﺑﻪﺻﻮرت ﻋﻤﺪه ﺑﻪ ﺳﻄﺢ ﭼﻬﺎرم ارﺳﺎل ﻣﯽﺷﻮد.

ﺳﻄﺢ ﭼﻬﺎرم، ﺗﺎﺟﺮان ﻣﺤﻠﯽ و دﻻﻻن ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﮔﯿﺎﻫﺎن را خرﯾﺪاری و ﺗﺠﻤﯿﻊ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. در ﺳﻄﺢ ﭘﻨﺠﻢ، ﺑﺨﺸﯽ از ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻓﺮآوری ﻣﯽ ﺷﻮد. ﻓﺮآوری ﺷﺎﻣﻞ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺗﻮﺳﻂ ﻃﺒﯿﺒﺎن ﺳﻨﺘﯽ، ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻧﯿﻤﻪ ﻓﺮآوری ﺷﺪه، ﺑﻪﺻﻮرت ﺧﺸﮏ و آﺳﯿﺎب ﺷﺪه و ﺗﻮﻟﯿﺪ داروی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺗﻮﺳﻂ داروﺳﺎزان اﺳﺖ.

در ﺳﻄﺢ ﺷﺸﻢ، ﺧﺮدهﻓﺮوﺷﺎن در ﺑﺨﺶﻫﺎی ﻓﺮوش اﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ و ﯾﺎ ﻓﺮوﺷﻨﺪﮔﺎن ﺳﻨﺘﯽ ﻣﻮاد ﻧﯿﻤﻪ ﻓﺮآوری ﺷﺪه و ﯾﺎ داروﺳﺎزان ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﻮع ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮآوری ﺷﺪه، ﻣﺤﺼﻮﻻت را ﺧﺮﯾﺪاری ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. در ﻫﻔﺘﻤﯿﻦ ﺳﻄﺢ زﻧﺠﯿﺮه، ﻣﺼﺮفﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ وﺟﻮد دارﻧﺪ ﮐﻪ اﻓﺮاد، رﺳﺘﻮرانﻫﺎ، ﻓﺮوﺷﮕﺎهﻫﺎی ﺧُﺮد و ﯾﺎ ﺑﯿﻤﺎران ﺗﺤﺖ درﻣﺎن ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ قرار دارند.

ﯾﮑﯽ از ﻣﺮاﮐﺰ اﺻﻠﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﯿﺎه رازیانه در ﮐﺸﻮر، اﺳﺘﺎن ﻫﻤﺪان و ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن رزن اﺳﺖ، ﻫﺪف اﺻﻠﯽ اﯾﻦ پژوهش، ﻃﺮاﺣﯽ ﺷﺒﮑﻪ زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺑﺎ در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ زﻧﺠﯿﺮه ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻋﺮﺿﻪ در راﺳﺘﺎی ﺣﺪاﮐﺜﺮﺳﺎزی ﺣﻔﻆ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺤﺼﻮل و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﺣﺪاﮐﺜﺮﺳﺎزی ﺳﻮد زﻧﺠﯿﺮه اﺳﺖ.

ﺑﺎ ﺗﺪوﯾﻦ زﻧﺠﯿﺮه ﺑﻪ اﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ، ﺑﺎ ﺣﺬف دﻻﻻن و ﮐﻮﺗﺎه ﮐﺮدن زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎ ﺣﺪ ﻣﻤﮑﻦ، ﻫﺰﯾﻨﻪﻫﺎی اﺿﺎﻓﻪ ﻧﺎﺷﯽ از ﺳﻮد دﻻﻻن به زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺤﻤﯿﻞ ﻧﻤﯽﺷﻮد اﯾﻦ ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺮای ﺗﺎﻣﯿﻦ دو ﻧﻮع ﻣﺤﺼﻮل رازﯾﺎﻧﻪ ﺧﺎم و ﺧﺸﮏ ﺑﺮرﺳﯽ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺗﺼﻤﯿﻢﮔﯿﺮی در ﺳﻄﺢ اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮏ ﺷﺎﻣﻞ ﻣﮑﺎﻧﯿﺎﺑﯽ ﻣﺮاﮐﺰ ﻓﺮآوری و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﻣﮑﺎﻧﯿﺎﺑﯽ ﻗﻄﺐ ﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل درون اﺳﺘﺎن اﺳﺖ.

تصمیم گیری در ﺳﻄﺢ ﺗﺎﮐﺘﯿﮑﺎل ﺷﺎﻣﻞ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﯾﺰی ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﺤﻮه ﺗﺨﺼﯿﺺ ﻣﺮاﮐﺰ ﺑﻪ ﻣﺮاﮐﺰ ﺳﻄﺢ ﺑﻌﺪ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﻧﺤﻮه ﺗﺨﺼﯿﺺ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن اﺳﺖ. در ﺳﻄﺢ ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ ﺣﺎﻻت ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺣﻤﻞ ﺑﺮای اﻧﺘﻘﺎل ﻣﺤﺼﻮﻻت از ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﺗﺎ ﺧﺮﯾﺪاران ﻋﻤﺪه ﻣﺴﺘﻘﺮ در ﻣﺮاﮐﺰ اﺳﺘﺎنﻫﺎی کشور تعیین می شود

در اﯾﻦ ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﻣﺴﺎﻟﻪ ﻃﺮاﺣﯽ ﺷﺒﮑﻪ زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﺤﺼﻮل ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻓﺴﺎدﭘﺬﯾﺮی آن ﺑﻪ ﺻﻮرت ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰی رﯾﺎﺿﯽ دو ﻫﺪﻓﻪ ﺑﯿﺎن و ﻣﺪلﺳﺎزی ﺷﺪه و در ﻣﻮرد ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ رازﯾﺎﻧﻪ اﺳﺘﺎن ﻫﻤﺪان و ﻋﺮﺿﻪ آن ﺑﻪ ﺗﻤﺎم ﮐﺸﻮر، اﻧﺠﺎم ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰی ﻋﻼوه ﺑﺮ اﻫﻤﯿﺖ ﺳﻮدآوری ﻣﺤﺼﻮل، ﺑﻪدﻟﯿﻞ اﻫﻤﯿﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎده ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ و ﻓﺮآوردهﻫﺎی آن ﺑﺮای ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪه، ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﺣﺪاﻗﻞ ﺳﺎزی اﻓﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺤﺼﻮل در ﻃﯽ زﻣﺎن و ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ، ﺣﺪاﮐﺜﺮﺳﺎزی ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻣﺤﺼﻮل ﻧﯿﺰ اﺳﺖ.

در اﯾﻦ ﺷﺒﮑﻪ، ﻣﮑﺎن یابی ﻣﺮاﮐﺰ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮزﯾﻊ در ﺳﻄﺢ اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮏ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﻧﺤﻮه ﺗﺨﺼﯿﺺ ﮐﺎﻻﻫﺎ از اﻧﻮاع ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮای ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﻧﯿﺎز ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن و ﮐﺎﻧﺎل ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل از ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪه ﺗﺎ ﻣﺮاﮐﺰ ﻓﺮآوری و ﺳﭙﺲ، ﺗﺎ ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮزﯾﻊ و ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮی ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪ.

ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، در ﺳﻄﻮح ﻋﻤﻠﯿﺎﺗﯽ ﻣﯿﺰان ﮐﺎﻻی ارﺳﺎﻟﯽ از دو ﻧﻮع ﻣﺤﺼﻮل رازیانه ﺗﺎزه و ﺧﺸﮏ ﺷﺪه و ﻧﺤﻮه ﺣﻤﻞوﻧﻘﻞ آن در ﺑﯿﻦ ﺑﺨﺶﻫﺎ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪ. دو ﻋﺎﻣﻞ ﻧﺮخ ﻧﺰول ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺴﺎدﭘﺬﯾﺮ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﻃﻮل زﻣﺎن ﺣﻤﻞ، ﻋﻮاﻣﻞ اﺻﻠﯽ اﻓﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ هستند.

روش ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ ﺑﺎ درﻧﻈﺮﮔﺮﻓﺘﻦ ﻫﺰﯾﻨﻪﻫﺎ ﺣﻤﻞ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﺑﺮ ﻫﺰﯾﻨﻪ زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ دارد و ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﺣﻤﻞ ﺑﺮ  زﻣﺎن ﺣﻤﻞ، ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﻪﻃﻮر ﻏﯿﺮﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬار اﺳﺖ.

ﻧﺘﺎﯾﺞ 

ﺑﺮای اﺣﺪاث ﻣﺮاﮐﺰ ﻓﺮآوری و ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮزﯾﻊ از ﻣﯿﺎن پنج ﻣﺮﮐﺰ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪا، ﻧﺰدﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮاﮐﺰ ﺑﻪ ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮﻟﯿﺪ در ﺳﻄﺢ اﺳﺘﺎن ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺪل اﻧﺘﺨﺎب ﺷﺪ.

ﺑﻪﻃﻮریﮐﻪ دو ﻣﺮﮐﺰ ﻓﺮآوری و ﺗﻮزﯾﻊ ﻣﻨﻄﺒﻖ ﺑﺎ دو ﻣﺮﮐﺰ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪ و ﻣﺮاﮐﺰ ﻓﺮآوری و ﺗﻮزﯾﻊ ﺑﻪﻋﻨﻮان ﻗﻄﺐ ﻓﺮآوری- اﻧﺘﻘﺎل درﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.

اﯾﻦ اﻣﺮ ﺑﻪدﻟﯿﻞ ﮐﻤﯿﻨﻪ ﮐﺮدن ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺣﻤﻞ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﮐﻤﯿﻨﻪ ﮐﺮدن اﻓﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ درطول زﻣﺎن در ﻓﻮاﺻﻞ ﺑﯿﻦ ﺑﺨﺶﻫﺎ رخ داده اﺳﺖ. ﻣﯿﺰان ﮐﺎﻻﻫﺎی ارﺳﺎﻟﯽ و ﻧﻮع ﮐﺎﻻﻫﺎ از ﻣﯿﺎن اﻧﻮاع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺑﻪﮔﻮﻧﻪای اﻧﺘﺨﺎب ﺷﺪ ﮐﻪ ﺗﻘﺎﺿﺎﻫﺎ ﺑﺎ ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﻪدﺳﺖ ﻣﺸﺘﺮی ﺑﺮﺳﺪ.

ﻣﺪل ﺑﺎ درﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻫﺰﯾﻨﻪ اﻧﻮاع ﺣﺎﻻت ﺣﻤﻞ و ﺳﺮﻋﺖ آﻧﻬﺎ و اﺛﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺮ زﻣﺎن ﺣﻤﻞ و ﻣﯿﺰان اﻓﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ، ﺑﻪ اﻧﺘﺨﺎب ﺣﺎﻟﺖ ﺣﻤﻞوﻧﻘﻞ در ﺑﯿﻦ ﻣﺮاﮐﺰ ﭘرداﺧﺘﻪاﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﺗﻌﺪاد ﻧﺎوﮔﺎن ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز از ﻫﺮ ﻧﻮع ﺑﯿﻦ ﺑﺨﺸﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪه اﺳﺖ.

ﺑﻪ اﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ، ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﺷﺒﮑﻪ زﻧﺠﯿﺮه ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﺧﺎص رازیانه و ﺟﻬﺖ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮﯾﯽ ﺑﻪ ﺗﻘﺎﺿﺎی ﻣﻔﺮوض ﻣﺮاﮐﺰ اﺳﺘﺎنﻫﺎ، ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ دو ﺗﺴﻬﯿﻞ ﺷﺎﻣﻞ دو ﻗﻄﺐ ﻓﺮﺁﻭﺭﻱ- ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺭﺯﻥ ﻭ ﮐﺒﻮﺩﺭآﻫﻨﮓ، ﺍﺣﺪﺍﺙ ﺷﻮﺩ.

ﺟﻬﺖ ﺟﺎﺑﻪﺟﺎﯾﯽ ﻣﺤﺼﻮﻻت از ﻣﺮاﮐﺰ ﻓﺮآوری ﺑﻪ ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮزﯾﻊ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻫﺮ ﯾﮏ از ﻧﺎوﮔﺎن ﺣﻤﻞو ﻧﻘﻞ، ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﻧﺎوﮔﺎن ۲۴۳۸ ﺑﺎر ﺣﻤﻞ ﺑﺎ واﻧﺖ ﺑﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ ۲,۵  ﺗﻦ و ۱۵۸ ﺑﺎر ﺣﻤﻞ ﺑﺎ ﮐﺎﻣﯿﻮن ﺑﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ ۲۰ ﺗﻦ نیاز است

منبع:ساره خزائلی و دیگران (۱۳۹۹)؛ طراحی شبکه زنجیره تامین محصول رازیانه در استان همدان با تاکید بر تابع کیفیت و سودآوری. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران. دوره ۲-۵۱، شماره ۴٫

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

پرورش شترمرغ

چطور یک پرورش‌ دهنده شترمرغ شوید

4 تکنیک استخراج عصاره گیاهی

چهار تکنیک برتر استخراج عصاره‌های گیاهی

نمایشگاه گل‌های پیازی، فرصتی نو (گزارش تصویری)

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم