طرز تهیه قهوه خرما

امتیاز دهید
پودر قهوه خرما

شاید تا به حال، اسم محصولی بنام قهوه خرما را نشنیده‌‌اید و یا حداقل اطلاعات کاملی درباره آن ندارید.

جالب است بدانید که قهوه خرما از هسته خرما درست می‌شود و مراحل درست کردن آن در سیستان و بلوچستان، امری متداول است.

به گفته‌ی مرجان دهقان زهی از روستای ناهوک، برای درست کردن قهوه خرما، باید در مرحله اول، هسته‌های خرما را شسته و سپس در داخل یک ظرف ریخته شود.

خرماها در داخل آب قرار می‌گیرند تا ۱۵ روز به نحوی که هر روز صبح و شب، آب آن باید تعویض شود.

بعد از ۱۵ روز، هسته‌ها را از آب خارج کرده و در آفتاب به مدت چهار تا پنج روز پهن می‌کنند تا کاملا خشک شود.

هسته‌های خرمای خشک شده را تفت داده و سپس آسیاب می‌کنند و بدین صورت قهوه خرما بدست می‌آید.

ویژگی‌های قهوه خرما

برخلاف قهوه معمولی، قهوه خرما کاملاً بدون کافئین است، اما دانه‌های خرما سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها و همچنین اسیدهای چرب است که آن را به منبعی عالی از مواد مغذی برای کسانی که به کافئین حساس هستند تبدیل می‌کند.

پودر دانه خرما، ظاهر و طعمی مشابه قهوه دارد و استفاده از آن در نوشیدنی‌هایی که قهوه را می‌طلبند، انتخابی بدیهی است.

پودر دانه خرما را می‌توان بدون نگرانی مصرف کرد و در عین حال برای سلامتی فرد نیز مفید است.

قهوه خرما، حاوی فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن است و ویژگی‌های کلیدی غیراسیدی، بدون گلوتن و بدون کافئین نشان داده است که دانه‌های خرما حاوی فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و حتی آهن هستند که این واقعیتی است که به خوبی شناخته نشده است.

پودر قهوه‌ای که از دانه‌های خرما تهیه می‌شود، کافئین صفر درصدی دارد و برای کسانی که سعی در کاهش میزان قهوه مصرفی خود دارند، انتخابی عالی است.

این نوع قهوه، اسیدی نیست و حاوی گلوتن یا کافئین نیست، با این حال مانند قهوه به شما یک افزایش سریع انرژی می‌دهد.

فواید قهوه دانه خرما

افراد دیابتی ممکن است از استفاده از دانه خرما به عنوان قهوه سود زیادی ببرند. برای کمک به مدیریت قند خون، انسولین ممکن است با این پودر خارق العاده سنتز شود.

پودر هسته خرما باید به مدت یک هفته توسط افراد دیابتی امتحان شود تا ببینند آیا سطح قند خون را کاهش می‌دهد یا خیر.

دانه‌های خرما منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که از ساختار DNA بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند.

علاوه بر این، دانه‌های خرما طیف گسترده ای از مواد مغذی را ارائه می‌دهند که ممکن است به تقویت سیستم ایمنی و سیستم عصبی کمک کند.

خرما و هسته آن به دلیل داشتن مواد مغذی بالا به یک منبع غذایی مهم تبدیل شده است.

73/1 درصد فیبر غذایی در دانه خرما یافت می شود که 15-10 درصد وزن خرما را تشکیل می‌دهد.

با رعایت این مراحل ساده از آسیب کلیه و کبد جلوگیری می‌شود، سنگ کلیه و مشکلات مثانه را می‌توان با استفاده از دانه خرما درمان کرد.

اعتقاد بر این است که ماده شیمیایی کورتیکواستروئیدی موجود در هسته خرما ممکن است مشکلات کلیوی و مثانه، التهاب و عفونت‌های عفونی را درمان کند.

پروآنتوسیانیدین‌های موجود در دانه خرما به محافظت از کبد و کلیه‌ها در برابر استرس اکسیداتیو کمک می‌کند.

دانه‌های خرما علی‌رغم اندازه کوچک، منبع عالی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، در مطالعات نشان داده شده است که هیدرولیزهای پروتئینی دانه خرما که شامل یک آنتی اکسیدان است، به عنوان یک عنصر غذایی کاربردی برای بهبود سلامتی نویدبخش است.

دانه خرمای ایران به دلیل قرار گرفتن در خاورمیانه منبع غنی آنتی اکسیدان‌های طبیعی برای اهداف پزشکی و تجاری است.

منبع

انواع پنیر در دنیا

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

پرورش شترمرغ

چطور یک پرورش‌ دهنده شترمرغ شوید

4 تکنیک استخراج عصاره گیاهی

چهار تکنیک برتر استخراج عصاره‌های گیاهی

نمایشگاه گل‌های پیازی، فرصتی نو (گزارش تصویری)

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم