کافه کشاورز: بعضی اوقات، به دلیل فراموشی یا دلایل دیگر، تاریخ مصرف شیر خوراکی می گذرد و یا شیر، کهنه می شود در این حالت اگر رنگ و بوی شیر، تغییری پیدا نکرده است می توانید شیر را بجوشانید، اگر شیر برید بریده شود یعنی آب و املاح شیر از هم جدا شوند و در شیر، تکه های سفت دیده شود می توان از آن پنیر لور استخراج کرد البته بعضی اوقات، شیر فقط کهنه شده و با جوشاندن بریده بریده نمی شود ولی امکان نوشیدن آن هم وجود ندارد برای اینکار بهتر است با اضافه کردن نمک یا آب سرد، باعث بریده بریده شدن شیر شوید.
وقتی شیر جوشید و بریده بریده شد می توانید به آن کمی سبزی معطر هم اضافه کرده و در داخل کیسه ای تنظیف مانند ریخته و فشار دهید تا آنجا که آب آن کامل خارج شود و پنیرتان را آماده استفاده کنید.
البته اگر شیر ترش کرده باشد و بدون اضافه کردن نمک و فقط با اضافه کردن آب سرد، بریده بریده شود، می توان پس از آب کشی، مواد استخراجی را با عسل نیز میل کرد.
از آب شیر باقی مانده پنیر برای سایر غذاها نیز استفاده می شود این آب بسیار مقوی بوده و در سوپ ها و حتی کته پلویی هم کاربرد دارد. این پنیر در حین مقوی بودن، دارای کالری پایین و چربی کمی است و افرادی که از پنیرهای پرچرب پرهیز دارند می توانند از این پنیر استفاده کنند.
البته در برخی منابع نیز، لور ماده ای هست که از پس از جدا کردن پنیر از آب شیر، مایع به جا مانده را می جوشانند و پس از اضافه کردن کمی آبلیمو، ماده ای خامه مانند از آن استخراج می شود که به آن لور می گویند.