ترش شدن خمیر، باعث ترد شدن و خوش طعم شدن نان می شود چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟
اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم
ترش شدن خمیر، باعث ترد شدن و خوش طعم شدن نان می شود چه کار کنیم تا خمیرمان ترش شود؟
اگر سوالی دارید برای ما بفرستید تا به اشتراک بگذاریم
از اینکه مهمان سایت ما بودید خوشحالیم، موفق باشید
4 Comments
الهام
خمیر رو با سرکه، ماست و مخمر صنعتی میشه ترش کرد
حمید پاکنام
https://eitaa.com/khamir_torsh
به اینجا هم سر بزنید
مریم کریمی
ترکیب خمیرترش شامل آرد، کمی نمک، سرکه، و ماست هست اگه ماستت ترش باشه دیگه نیازی به سرکه نیست
سارا
خمیری که بیش از یک روز یا یک روز و یک شب از زمان تهیه اش گذشته باشه بهش ترش شبانه می گن.