مطالب مرتبط

4 Comments

  1. 1

    الهام

    خمیر رو با سرکه، ماست و مخمر صنعتی میشه ترش کرد

  2. 2

    حمید پاکنام

    https://eitaa.com/khamir_torsh
    به اینجا هم سر بزنید

  3. 3

    مریم کریمی

    ترکیب خمیرترش شامل آرد، کمی نمک، سرکه، و ماست هست اگه ماستت ترش باشه دیگه نیازی به سرکه نیست

  4. 4

    سارا

    خمیری که بیش از یک روز یا یک روز و یک شب از زمان تهیه اش گذشته باشه بهش ترش شبانه می گن.

گذاشتن پاسخ به

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *