اشتغال ۱۵۰ نفر در ۱۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی گیلان

امتیاز دهید
صنایع تبدیلی گیلان

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان خبر از بهره‌برداری  ۱۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در این استان داد.

به گزارش ایرنا، دکتر قاسم جوادزاده مقتدر اظهار داشت: «این واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در مجموع با ظرفیت اشتغال ۱۵۰ نفر به بهره‌برداری رسیده است.»

وی ظرفیت فرآوری این تعداد از واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی را ۴۵ هزار تن عنوان و تصریح کرد: «این واحدها با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.»

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: «از مجموع سرمایه‌گذاری های انجام شده برای راه اندازی این تعداد از واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در استان حدود ۷۵ درصد را بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کرده است.»

وی با اشاره به ظرفیت‌‌های حوزه صنایع تبدیلی در گیلان اظهار داشت: «مشارکت سرمایه‌گذاران در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان بیانگر وجود قابلیت‌‌ها و ظرفیت‌‌های بالای این حوزه در استان است.»

هم اکنون بیش از دو هزار واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت فرآوری یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن در استان گیلان فعالیت دارند.

گیلان بعنوان یکی از مراکز مهم تولید کیفی برنج، چای، زیتون، بادام زمینی، مرکبات موقعیت مناسبی برای ایجاد صنایع تبدیلی، فرآوری و بسته بندی و صادرات آن به بازار ۳۰۰ میلیون نفری کشورهای همسود و اروپا دارد.

کشورهای همسود شامل شامل استرالیا، نیوزیلند، پاپوآ ، گینه نو، جزایر سلیمان، تووالو در اقیانوسیه، کانادا در آمریکای شمالی، بلیز در آمریکای جنوبی و آنتیگوا و باربودا، باهاما، باربادوس، گرنادا، جامائیکا، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین در هند غربی و جزایر حوزه دریای کارائیب هستند.

صنایع تبدیلی صنایعی را شامل می‌شود که در حوزه پس از تولید کشاورزی فعال هستند و ارزش افزوده ایجاد می‌کنند.

سه حوزه فرآوری و تولید، بسته‌بندی و ذخیره‌سازی در این صنایع قرار دارند و هرکدام با خلق ارزش افزوده، بیشترین سودآوری را برای بخش کشاورزی ایجاد می‌کنند.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
جدیدترین نوشته‌‌ها
خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

پرورش شترمرغ

چطور یک پرورش‌ دهنده شترمرغ شوید

4 تکنیک استخراج عصاره گیاهی

چهار تکنیک برتر استخراج عصاره‌های گیاهی

نمایشگاه گل‌های پیازی، فرصتی نو (گزارش تصویری)

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم