مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۱۵ واحد تولید خوراک آبزیان در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کریمی با اشاره به اینکه ۱۵ واحد تولید خوراک آبزیان در استان چهارمحال و بختیاری فعالیت میکنند، اظهار داشت: این تعداد واحد تولیدی نقش مهمی در ارتقای بخش صنایع تبدیلی بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری دارند.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه بیش از ۲۷۰ هزار تن خوراک آبزیان توسط این تعداد کارخانه تولید میشود.
وی بیان کرد: یکی از واحدهای تولیدی خوراک آبزیان در این استان توانسته است با افزایش خطهای تولیدی خود به بزرگترین واحد تولیدی خوراک آبزیان کشور تبدیل شود.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر در این کارخانهها انواع غذای ماهیان سردآبی و گرم آبی و میگو تولید میشود.
خوراک آبزیان
خوراک آبزیپروری، مانند اکثر محصولات غذایی، دارای ماندگاری محدود و الزامات ویژهای برای جابجایی است. برای پی بردن به ارزش کامل اقتصادی و تغذیهای این خوراک ها، نگهداری صحیح از آنها ضروری است.
بدتر شدن کیفیت خوراک در طول ذخیرهسازی را میتوان با چرخش مکرر موجودی و تلاش هماهنگ برای حفظ خانهداری و شرایط محیطی خوب که مانع از رشد کپک و آلودگی توسط حشرات و جوندگان میشود، به حداقل رساند.
تکنیکهای صحیح جابجایی نیز میتواند از دست دادن مواد مغذی را کاهش دهد.
اهمیت توجه دقیق به الزامات خاص برای نگهداری و جابجایی مناسب خوراک آبزیان قابل اغراق نیست. در اکثر مزارعی که ماهی یا میگو پرورش می دهند، هزینه خوراک بزرگترین مورد هزینه است.
بنابراین، حتی یک کاهش اندک در خوراک تلف شده میتواند به طور قابل توجهی بر هزینه تولید تأثیر بگذارد و به طور مستقیم بر سودآوری نهایی تأثیر بگذارد. در نهایت، مهم است که در نظر داشته باشید که کیفیت خوراک تمام شده هرگز در طول ذخیره سازی بهبود نمییابد.