تولید کیت ویژه اعلام دقیق تاریخ انقضای مواد غذایی

امتیاز دهید
تاریخ انقضای مواد غذایی - کیت های غذایی سالم

معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از ساخت سنسورهایی برای اعلام تاریخ انقضای مواد غذایی و ورود محصولات غذایی سالم برای ورود به سبد خانوارها خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر «پهلوان لو» در نشست خبری امروز به مناسبت روز جهانی امنیت غذایی، ارتقای سطح سلامت جامعه را از رسالت‌های موسسه علوم و صنایع غذایی نام برد و افزود:

«در این راستا به منظور پایش سریع مواد غذایی، کیت‌هایی را برای شناسایی آلاینده‌ها طراحی کردیم به گونه‌ای که اگر این سنسورها در بسته بندی مواد غذایی قرار گیرد، می‌تواند میزان آلایندگی‌های موجود را اندازه‌گیری کند.»

وی ادامه داد: «علاوه بر آن کیت‌هایی را به مرحله ساخت رسانده‌ایم که با قرار گرفتن بر روی بسته‌بندی محصولات غذایی با ایجاد تغییر رنگ در آن، قادر به اعلام تاریخ انقضای مواد غذایی است.»

پهلوان لو عدم نگهداری مواد غذایی را از دلایل افزایش ضایعات مواد غذایی در کشور دانست و ادامه داد: «به منظور رفع این مشکل مرکزی را در این موسسه با همکاری بخش خصوصی تجهیز کردیم که در آن با استفاده از روش پلاسمای سرد علاوه بر افزایش ماندگاری غذا، بار میکروبی آن را کاهش می‌دهند، بدون آنکه به ماده غذایی آسیبی وارد شود.»

معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی اضافه کرد: «علاوه بر آن در این موسسه محصولی را عرضه کرده‌ایم که قادر است ۹۰ درصد از آلاینده‌های زیستی را کاهش دهد که این محصول برای مواد خام کشاورزی قابل استفاده است.»

وی مواد خام کشاورزی را شامل هر گونه محصول کشاورزی غیرفرآوری شده دانست و ادامه داد: «با استفاده از این محلول میوه و سبزیجات سالم می‌تواند وارد سبد خانوارها شود.»

پلاسمای سرد یک گاز نیمه یونیزه شده است که شامل یون‌ها، الکترون‌ها، فوتون‌های فرابنفش و مواد خنثی فعال مانند رادیکال‌ها، مولکول‌های برانگیخته و حالت پایه است.

نمونه‌هایی از پلاسمای سرد شامل تابلوهای نئونی، تلویزیون‌های پلاسما و جت‌های پلاسما است که در پزشکی و صنعت استفاده می‌شوند. پلاسمای داغ می‌تواند به دمای میلیون‌ها درجه سانتیگراد برسد، در حالی که برخی از پلاسماهای آزمایشگاهی می‌توانند به دمای بیش از 100 میلیون درجه سانتیگراد برسند.

حضور ربا‌ت‌ های تشخیص تازگی محصول در فروشگاه‌های موادغذایی

غیرفعال‌کردن ویروس کووید 19 بر روی سطوح بسته‌بندی موادغذایی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
جدیدترین نوشته‌‌ها
پرورش شترمرغ

چطور یک پرورش‌ دهنده شترمرغ شوید

4 تکنیک استخراج عصاره گیاهی

چهار تکنیک برتر استخراج عصاره‌های گیاهی

نمایشگاه گل‌های پیازی، فرصتی نو (گزارش تصویری)

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

استفاده از ضایعات برنج برای تولید سوخت زیستی

ضایعات خرما

از ضایعات خرما چه محصولاتی می‌توان تولید کرد؟

سامانه رهبان

معرفی سامانه مدیریت کشاورزی رهبان

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم