در هشتمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانشبنیان، طرحهای کسبوکار سراهای نوآوری زنجان و رشت بررسی شد که نام سرای رشت به صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی و غذایی تغییر یافت.
به گزارش ایسنا، هشتمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانشبنیان با حضور دکتر روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احسان شیرنگی مدیرکل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه گذاری دانش بنیان، دکتر قباد بهزادی پور، مدیرکل اداره کارآفرینی و مراکز رشد، دکتر علی رئیس پور، اداره کل ایجاد توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت و روسای واحدهای رشت و زنجان به صورت وبینار برگزار شد.
بررسی طرح کسبوکار سرای نوآوری رشت از دستور کار این جلسه بود. رئیس واحد رشت پس از ارائه جزئیات این سرای نوآوری از نسبت شکل گرفته میان ماهیت این سرا با ظرفیتهای استان سخن گفت.
در پایان با تغییر نام سرای نوآوری رشت تحت عنوان «صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی و غذایی» موافقت و همچنین مقرر شد اصلاحات لازم در طرح کسب و کار صورت پذیرد و در بازه زمانی یک ماهه به دبیرخانه شورای مدیریت اقتصاد دانش بنیان ارائه شود.
در باب اهمیت سراهای نوآوری
نوآوری نقش کلیدی در معرفی نوآوری به خطوط یا فرآیندهای محصول موجود دارد که منجر به افزایش سهم بازار، درآمد و رضایت مشتری میشود. گاهی اوقات از نوآوری برای ارتقاء سیستم عامل کسب و کار یا معرفی فناوریهای مدرن برای اتوماسیون استفاده میشود.
نوآوری اغلب برای شرکتها برای سازگاری و غلبه بر چالشهای تغییر ضروری است. دستیابی به رشد سازمانی و اقتصادی از طریق نوآوری کلیدی برای سرپا ماندن در دنیای پر رقابت امروزی است.
فرهنگ نوآوری به شرکتها کمک میکند تا در چرخه نوآوری حرکت کنند. وقتی افراد، تیمها و بخشهای متعددی در حال کار به سمت راهحلهای خلاقانه هستند، ایدهپردازی مداوم و انتقال ایدههای بالقوه به مرحله بعدی فرآیند نوآوری آسانتر میشود.