ظرفیت سردخانه های آذربایجان‌شرقی به ۷۰۰ هزار تُن افزایش می‌یابد

امتیاز دهید
آذربایجان شرقی - سردخانه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اعلام اینکه در حال حاضر ظرفیت سردخانه‌ های این استان برای نگهداری انواع محصولات کشاورزی ۴۰۰ هزار تُن است، گفت: در سال آینده با تکمیل واحدهای در حال احداث، ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی در سردخانه های استان به ۷۰۰ هزار تن خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، اکبر فتحی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تنوع محصولات تولیدی آذربایجان شرقی در بخش کشاورزی، اظهار داشت: با توجه به اینکه ۲۰ درصد کالاهای صادرات غیرنفتی آذربایجان شرقی به محصولات کشاورزی اختصاص دارد، افزایش ظرفیت سردخانه های استان ضروری است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر  ۶۰ درصد از  ۲۰ درصد محصولات کشاورزی صادراتی استان مربوط به محصولات فرآوری شده در واحدهای تبدیلی و تکمیلی است و با برنامه‌ریزی‌های دقیق می‌توان این جایگاه را بهبود بخشید.

به گزارش کافه کشاورز، هر نوع میوه و سبزی دارای ویژگی‌های متفاوتی است که به اشکال مختلف نگهداری نیاز دارد، جایی که انبار سرد نقش اساسی دارد.

سردخانه مزایای زیادی در کشاورزی دارد. این تنوع نشان دهنده یک چالش جالب برای صنعت است که تمام تلاش خود را برای حفظ خواص خود و تضمین شرایط خوب آنها تا زمانی که ممکن است ترکیب می‌کند. برای حفظ این ویژگی‌ها، سردخانه‌ها اساساً در حفاظت از انواع میوه‌ها عمل می‌کنند.

سردخانه های میوه و سبزیجات دقیقاً وظیفه سردسازی صنعتی این غذاها را بر عهده دارند. آنها مسئول کنترل دما، رطوبت، گردش هوا و تجدید هستند.

سردخانه‌های میوه وظایف زیر را انجام می‌دهند:

  • آنها رسیدن میوه‌ها و همچنین پیری آنها را به تاخیر می‌اندازند که به پیری سلول‌های بافت غذایی معروف است.
  • آنها از ظهور و حمله میکروارگانیسم‌ها جلوگیری می‌کنند.
  • آنها ضررهای کمی و کیفی محصولات غذایی، در این مورد، میوه را به حداقل می‌رسانند.
  • قبل از جمع‌آوری میوه‌ها و سبزیجات، زمان جمع‌آوری و همچنین حمل‌ونقل، ذخیره‌سازی و توزیع باید به دقت محاسبه شود.
  • به طوری که در زمان جمع‌آوری با زمان بهینه قبل از بلوغ انجام می‌شود زیرا این امر در فرآیند تبرید صنعتی تکمیل می شود که در آن شرایط بهینه برای اتمام فرآیند تا لحظه فروش تضمین می‌شود.

با این حال، زمانی که ما در مورد محصولات غیراقلیم صحبت می‌کنیم، این زمان‌های جمع‌آوری، حمل، نگهداری و توزیع متفاوت است، زیرا با در نظر گرفتن اینکه میوه باید تا رسیدن کامل روی گیاه باقی بماند، محاسبه می‌شود.

بنابراین، این ابزار برای نگهداری میوه ها در شرایط خوب، حفظ خواص و فواید آنها و همچنین جلوگیری از خراب شدن آنها به دلیل قارچ ها یا عوامل بیماری زا ضروری است.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
زعفران

انواع زعفران

برداشت زعفران در ایران

شرکت طاها قالب توس

معرفی شرکت طاها قالب توس – تولیدکننده مبدل‌های حرارتی

شرکت بایوران

معرفی شرکت بایوران – تولیدکننده محصولات بیولوژیک

از ایران چه خبر 108 - ماهی قرمز عید

از ایران چه خبر 108

فرسایش خاک

انواع فرسایش خاک

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم