مهیاوه، یک چاشنی جنوبی

امتیاز دهید

کافه کشاورز: ماهی های ساردین ۵ تا ۱۰ سانتی را شسته و خشک می کنند سپس آن ها را کوبیده و به همراه با زردچوبه، رازیانه، فلفل، گشنیز، گندم، جو و خردل مخلوط کرده و دوباره کوبیده تا مخلوط جدید را در آب و نمک به مدت بیست تا سی روز جلوی آفتاب بگذارند، این مواد در آفتاب مانده، مایع غلیظ تیره ای می شود که به  آن مهیاوه گویند، مهیاوه، سس و چاشنی سنتی هرمزگان و بندرعباس است.

مهیاوه را روی نان می مالند و میل می کنند، ماهی های ساردین هم در گویش محلی، موتو، متو یا حشینه نام دارد اگر دنبال مزه مزه کردن طعم جدیدی هستید سس مهیاوه که به آن مهیوه یا مهوه هم می گویند و از دو واژه ماهی و آوه (آب) تشکیل شده است، می تواند ذائقه شما را تامین کند.

مهیاوه را در سایر استان های کشور نمی شناسند درست کردن یک چاشنی از ماهی اعجاب آور است و این همان بکارگیری و بهره مندی از مواد غذایی برای تولید و فرآوری است.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
زعفران

انواع زعفران

برداشت زعفران در ایران

شرکت طاها قالب توس

معرفی شرکت طاها قالب توس – تولیدکننده مبدل‌های حرارتی

شرکت بایوران

معرفی شرکت بایوران – تولیدکننده محصولات بیولوژیک

از ایران چه خبر 108 - ماهی قرمز عید

از ایران چه خبر 108

فرسایش خاک

انواع فرسایش خاک

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم