کارگاه فرآوری و بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد، این موضوع را مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه راه اندازی واحد بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری در اولویت است، بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، طهمورث فتاحی، با اشاره به اینکه سطح زیر کشت زعفران در این استان هر سال افزایش مییابد، بیان کرد: فعال سازی واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران در این استان یک نیاز است و موجب افزایش ارزش افزوده در محصول زعفران میشود.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بهره گیری از ظرفیتهای بخش خصوصی برای راه اندازی واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران در این استان ضروری است.
۲۳۸ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری زیر کشت زعفران هستند.