نبود کارگاه فرآوری و بسته بندی زعفران، معضل اصلی چهارمحال و بختیاری

امتیاز دهید

کارگاه فرآوری و بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد، این موضوع را مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه  راه اندازی واحد بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری در اولویت است، بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طهمورث فتاحی، با اشاره به اینکه سطح زیر کشت زعفران در این استان هر سال افزایش می‌یابد، بیان کرد: فعال سازی واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران در این استان یک نیاز است و موجب افزایش ارزش افزوده در محصول زعفران می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بهره گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای راه اندازی واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران در این استان ضروری است.

۲۳۸ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری زیر کشت زعفران هستند.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
جدیدترین نوشته‌‌ها
زعفران

انواع زعفران

برداشت زعفران در ایران

شرکت طاها قالب توس

معرفی شرکت طاها قالب توس – تولیدکننده مبدل‌های حرارتی

شرکت بایوران

معرفی شرکت بایوران – تولیدکننده محصولات بیولوژیک

از ایران چه خبر 108 - ماهی قرمز عید

از ایران چه خبر 108

فرسایش خاک

انواع فرسایش خاک

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی چیست؟

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم