16 هزار تومان، عوارض صادراتی هر کیلو شیرخشک

امتیاز دهید
پودر شیرخشک

بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، ممنوعیت صادرات شیرخشک رفع و به ازای هر کیلوگرم شیرخشک، اخذ مبلغ ۱۶ هزار تومان به عنوان عوارض صادراتی تعیین شد.

به گزارش ایسنا در متن مصوبه ستاد تنظیم بازار آمده است:

با توجه به تصمیمات بند ۴ قسمت الف یکصدو نود و یکمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت ابلاغی طی نامه شماره ۱۳۵۰۷۱ تاریخ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ و نامه شماره ۹۹.۵۰۰.۷۱۰۶ تاریخ دوم اسفند ۱۳۹۹ معاونت توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک با اخذ مابه‌التفاوت ۱۶۰۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در جلسه طرح و مقرر شد در خصوص رفع ممنوعیت صادرات و تعیین وضع عوارض صادراتی شیرخشک صنعتی، مطابق با قوانین و مقررات فوق‌الاشاره و بنا به پیشنهاد ارائه شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی اعضای کارگروه با رفع ممنوعیت صادرات شیرخشک و اخذ مبلغ ۱۶۰۰۰ تومان عوارض صادراتی به ازای هر کیلوگرم موافقت نمودند.

تبصره یک: به منظور رصد و پایش و نحوه قیمت و عرضه شیرخام به کارخانجات تولیدی محصولات لبنی و جلوگیری از افزایش قیمت مصوب شیرخام و کاهش عرضه متناسب با سرانه مصرف در کشور مقرر گردید مراتب از سوی دستگاه های ذیربط و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان به صورت هفتگی پایش و در صورت هرگونه مشکل نسبت به بازنگری مصوب فوق اقدام گردد.

تولید شیرخشک

آب با جوشاندن شیر تحت فشار کاهش یافته و در دمای پایین در فرآیندی به نام تبخیر خارج می‌شود. سپس شیر غلیظ به دست آمده در یک غبار ریز در هوای داغ اسپری می‌شود تا رطوبت بیشتر را از بین ببرد و در نتیجه پودر تشکیل شود.

خشک کردن روشی برای نگهداری مواد غذایی است که از رشد میکروارگانیسم‌هایی مانند مخمرها و کپک‌ها از طریق حذف آب جلوگیری می‌کند.

خشک کردن یکی از قدیمی‌ترین فرآیندهای نگهداری بشر است که از زمان‌های قدیم قابل پیگیری است. بر اساس گزارش های مارکوپولو از سفرهایش در آسیا، مغول‌ها با خشک کردن شیر در آفتاب، پودر شیر تولید می‌کردند.

امروزه با استفاده از خشک‌کن‌هایی که در صنایع مختلف مانند شیمیایی، دارویی، فرآیندی و لبنیات در حال فعالیت هستند، انواع مختلفی از محصولات با آبگیری تهیه می‌شود.

محصولات غذایی که خشک می‌شوند از میوه و گوشت گرفته تا محصولات لبنی مانند شیر و آب پنیر و همچنین انواع مختلف غذای کودک را شامل می‌شود.

کاهش محتوای آب را می‌توان با روش‌های مختلفی به دست آورد. هنگام در نظر گرفتن برداشتن آب از غذای جامد می‌توان انتقال آب از جامد به مایع یا گاز را در نظر گرفت. برای دستیابی به این امر، صنعت انواع مختلفی از خشک‌کن‌ها را ارائه می‌دهد که انتخاب آنها منوط به ویژگی‌های مورد نظر محصول نهایی است.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم