انعقاد تفاهم نامه گروه سحرخیز با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

امتیاز دهید

عضو هیأت مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز از انعقاد این تفاهم نامه سه جانبه در راستای نیل به اهداف بلندمدت علمی و پژوهشی خبر داد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز، فرزاد سحرخیز با اعلام این خبر اظهار کرد: تفاهم نامه منعقد شده در راستای اجرای طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه محصولات صنایع غذایی سلامت محور، برگزاری کارگاه ها و سمینارهای علمی، همکاری در برگزاری دوره های آموزشی برای دانشجویان هر ۲ مرکز و تبادلات علمی وتوسعه مراکز آزمایشگاهی در راستای افزایش کیفیت صنایع غذایی از جمله اهداف این تفاهم نامه بوده است.

عضو هیأت مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز با اشاره به اینکه توسعه پایدار صنعت غذا یکی از اهداف این گروه تولیدی است، خاطرنشان کرد: تفاهم نامه با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور نیز در همین راستا بوده و امید می رود بتوان با استفاده از ظرفیت های مشترکی که در هر ۲ طرف وجود دارد به این هدف دست پیدا کرد.

سحرخیز در ارتباط با تعهدات انستیتو در این تفاهم نامه، بیان کرد: طراحی، تصویب و اجرای طرح های پژوهشی که مورد نیاز گروه سحرخیز است، مشارکت مادی ومعنوی در برگزاری دوره ها، کارگاه ها و سمینارهای علمی که در راستای اهداف شرکت باشند.

فرزاد سحرخیز در ادامه به برخی دیگر از اهداف این تفاهم نامه اشاره کرد: 

تأمین مالی پروژه های تحقیقاتی در تولید محصولات سلامت محور، فراهم کردن امکان برگزاری دوره های کارآموزی برای دانشجویان انستیتو در مراکز تولیدی سحرخیز، استقرار در مرکز رشد انستیتو در راستای کمک به توسعه تولید محصولات غذایی دانش بنیان و سلامت محور و همکاری در توسعه فناوری های صنایع غذایی از تعهدات گروه سحرخیز در این تفاهم نامه است.

عضو هیأت مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز خاطرنشان کرد: گروه سحرخیز با توجه به قدمت نزدیک به ۹۰ ساله خود در تولید محصولات غذایی، تأمین سلامت و کیفیت زنجیره غذایی را یکی از مسئولیت های اجتماعی خود قلمداد کرده و این تفاهم نامه نیز در همین راستا منعقد شده است.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم