دوره تقلبات و شایعات در صنایع غذایی

امتیاز دهید
دوره تقلبات و شایعات در صنایع غذایی

«دوره تقلبات و شایعات در صنایع غذایی» توسط انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه شهید باهنر(مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ) با همکاری ایکاد آکادمی در تاریخ جمعه، 18 تیرماه، ساعت 16 تا 20 برگزار می‌شود.

به گزارش کافه کشاورز، مدرس این دوره، «پرویز استخر» دارای دکترای تخصصی صنایع غذایی، سرممیز رسمی سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی سازمان غذاودارو است، این دوره، رایگان بوده و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر وارد این گروه واتس‌آپی شده و یا به شناسه food_sbuk  پیام دهند.

تقلبات در مواد غذایی که عموماً به عنوان ارائه نادرست یا تقلب یک محصول به منظور کسب سود اقتصادی در نظر گرفته می‌شود، یک موضوع در حال ظهور در سراسر جهان است.

انجمن تولیدکنندگان مواد غذایی ایالات متحده تخمین می‌زند که تقلب در مواد غذایی ممکن است 10 تا 15 میلیارد دلار در سال برای صنعت غذای جهانی هزینه داشته باشد. برخی تخمین‌ها این رقم را نزدیک به 70 میلیارد دلار می‌دانند.

تقلب غذایی چیست؟

تقلب در مواد غذایی عبارت است از ارائه اشتباه عمدی محصولات غذایی به منظور کسب سود اقتصادی که این کار را می توان به روش های مختلفی انجام داد، مانند:

  • برچسب زدن اشتباه / فروش یک محصول با کیفیت پایین به عنوان یک محصول درجه یک
  • تقلب / برش محصولات ممتاز با مواد ارزان‌تر
  • ادعاهای نادرست در مورد کشور مبدا یک محصول
  • ادعاهای نادرست در مورد نحوه تولید محصول
  • ارائه نادرست کیفیت غذایی محصول
  • نمایش غلط وزن محصول

تقلبات در مواد غذایی اشکال مختلفی دارد، اما هدف نهایی در نهایت یکسان است – فریب دادن مشتری به پرداخت قیمت بالاتر برای محصولی که آن چیزی نیست که ادعا می‌کند.

تقلب در مواد غذایی به دلایل مختلفی یک مشکل جدی است. نه تنها برای اعتماد مصرف‌کننده، فریبنده و آسیب‌رسان است، بلکه می‌تواند خطرات جدی سلامتی را نیز به همراه داشته باشد که مصرف کننده راهی برای دفاع از خود در برابر آن ندارد.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم