صادرات رب گوجه فرنگی در بستهبندی و احجام مختلف با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه تا پایان آبان ماه جاری بلامانع است.
به گزارش خبرگزاری مهر، «سعید عباسپور» مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات در نامهای به «شامانی» مدیرکل دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران، صادرات رب گوجه فرنگی تا پایان ماه جاری را بلامانع اعلام کرد.
در این نامه آمده است:
به پیوست تصویبنامه شماره ۶۰.۱۹۲۱۱۲ مورخ ۱۳۹۹.۸.۱۰ معاون محترم بازرگانی داخلی وزارت متبوع و نامه شماره ۹۹.۵۰۰.۴۷۲۲ مورخ ۱۳۹۹.۸.۶ معاونت توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی – وزارت جهاد کشاورزی در خصوص «صادرات رب گوجه فرنگی» ارسال و به اطلاع میرساند:
«صادرات رب گوجه فرنگی در بسته بندی و احجام مختلف با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه تا پایان آبان ماه جاری بلامانع است.»
رب گوجه فرنگی یک فرآورده غذایی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی مقدار زیادی از خواص ذکر شده گوجه فرنگی است که به عنوان چاشنی در اکثر غذاها استفاده می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده منحصر به فردی است. در گذشته های نه چندان دور همه ماکارونی خود را به صورت سنتی در خانه طبخ می کردند.
درباره رب گوجهفرنگی
رب گوجه فرنگی یکی از پرمصرفترین چاشنیهای غذایی در بین ایرانیان است که در انواع غذاهای سرخ شده یا پخته استفاده میشود. در گذشته مردم رب گوجه فرنگی را برای مصرف سالانه خود در خانه طبخ میکردند.
اما امروزه مانند سایر عرصههای زندگی، تکنولوژی به کمک انسان آمده است تا رب گوجه فرنگی را در سالمترین شرایط، بالاترین بستهبندی و در نهایت کیفیت به راحتی در دسترس همگان قرار دهد.
در حال حاضر بیشتر مردم از رب گوجهفرنگی صنعتی استفاده میکنند. این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلفی را طی میکند.