نرخ تبدیل شلتوک به برنج در گیلان اعلام شد

امتیاز دهید
برنج در داخل کیسه و قاشق

مدیر صنایع تبدیلی‌و‌غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تعیین نرخ تبدیل شلتوک به برنج در سال زراعی جاری در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، «قاسم جوادزاده» اظهار کرد: «صاحبان شالیکوبی ها می‌توانند بر اساس نرخ ریالی بابت خشک کردن و تبدیل هر کیلوگرم شلتوک به برنج سفید، ۸۵۰۰ ریال یا به ازای تبدیل صد کیلوگرم شلتوک به برنج سفید سه کیلو و سیصدگرم برنج سفید از شالیکاران دریافت کنند.»

وی با بیان اینکه پرداخت نرخ ریالی یا کالایی بر اساس اختیار و تمایل کشاورز انجام می‌شود، افزود: «امسال رتبه بندی کارخانجات در دو سطح رتبه دو برای کارخانه نیمه مدرن و رتبه یک برای کارخانجات مدرن انجام شده است.»

جوادزاده ادامه داد: «تاکنون از بین ۱۴۲۵ کارخانه شالیکوبی در هر دو رتبه حدود ۲۰۰ کارخانه حائز رتبه‌های یک و دو شده اند. برای کارخانه‌های درجه دو نرخ ریالی بابت خشک کردن و تبدیل هر کیلوگرم شلتوک به برنج سفید ۹۰۰۰ ریال یا به ازای تبدیل صد کیلوگرم شلتوک به برنج سفید سه کیلو و سیصد گرم برنج سفید و کارخانه های درجه یک ممتاز نرخ ریالی بابت خشک کردن و تبدیل هر کیلوگرم شلتوک به برنج سفید، ۱۰۰۰۰ ریال و یا به ازای تبدیل صد کیلوگرم شلتوک به برنج سفید سه کیلو و هفتصدگرم برنج سفید معین شده است.»

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: «۲۰۰ کارخانه رتبه بندی شده به طور متوسط از سه تا شش درصد ضایعات برنج کشاورزان جلوگیری کرده و یا متنوع‌تر و با کیفیت بیشتری خدمات ارائه می‌دهند.»

برنج در اوایل 3500 سال قبل از میلاد اهلی شد و در حدود 2000 سال پیش تقریباً در تمام مناطق کشت امروزی، عمدتاً در دلتاها، دشت‌های سیلابی و دشت‌های ساحلی و برخی از دامنه‌های دره پلکانی کشت می‌شد.

بسیاری از شالیزارها توسط رودخانه‌ها و بارندگی در فصل باران‌های موسمی غرق می‌شوند، در حالی که برخی دیگر باید آبیاری شوند.

شالیزارها زیرزمینی نفوذناپذیری دارند و با دسته‌های خاکی هم مرز هستند تا به طور متوسط 4 تا 6 اینچ (10 تا 15 سانتی متر) آب را در مزرعه برای سه چهارم فصل رشد نگه دارند.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم