برای درست کردن یک همبرگر خانگی قدیمی میتوان از این دستورالعمل یا همان رسپی استفاده کرد که البته بعد از نوشتن آن سراغ یک رسپی پرطرفدار خواهیم رفت.
در یک کاسه، گوشت چرخ کرده را با سبزیجات و تخم مرغ ترکیب کنید. مزهدار کنید، پیازها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با استفاده از دست ها به 4 عدد بالشتک تبدیل کنید. همبرگرها را روی ظرف یا کبابپزی که از قبل گرم شده به مدت ۵ تا ۶ دقیقه از هر طرف بپزید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر گوشت خانگی
- گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 600 گرم
- پیاز : 1 عدد بزرگ
- تخم مرغ : 1 عدد
- سیر : 2 حبه
- سس کچاپ : 2 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری یا پودر نان خشک : 4 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر گوشت خانگی
- ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آن را رنده کنید. سپس آن را خوب بفشارید و تمام آب پیاز را بگیرید. سیر را نیز پوست گرفته و به صورت ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.
- گوشت چرخ کرده را پس از خارج کردن از یخچال برای چند دقیقه با دست ورز دهید. سپس تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر، سس کچاپ، پودر سوخاری یا نان خشک را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
- مایه همبرگر را حداقل به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا تمام مزهها به خورد گوشت برود.
- پس از گذشت زمان لازم مایه همبرگر را از یخچال خارج کرده و آن را را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل گرد پهن کنید.
- سعی کنید همبرگر را به نحوی فرم دهید که ضخامت آن حدود یک تا یک و نیم سانتی متر باشد. میتوانید از قالبهای آماده همبرگر نیز استفاده کنید تا تمام همبرگرها به یک شکل و اندازه دربیاید. در صورت تمایل هنگام تقسیم مایه همبرگر میتوانید هرکدام را وزن کنید تا به یک اندازه باشند.
- پس از آنکه همبرگرها آماده شدند آن ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، میتوانید آنها را با روش دلخواه طبخ کرده و نوش جان کنید.