هندوانه سرشار از اسید آمینهای به نام سیترولین است که ممکن است به حرکت خون در بدن کمک کند و فشار خون شما را کاهش دهد. قلب همچنین از مزایای تمام لیکوپن حاوی این میوه لذت میبرد چنانکه مطالعات نشان میدهد که ممکن است خطر حمله قلبی را کاهش دهد.
مواد لازم برای تهیه مربا
- پوست هندوانه دو لیوان
- شکر یک لیوان
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه و رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- هل ساییده شده 2 دانه
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه مربای پوست هندوانه
- این مربا یکی از مرباهای به صرفه و اقتصادی است که میتوانید به راحتی آن را با بخش دور ریز هندوانه تهیه کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید. برای تهیه این مربا ابتدا قسمتهای سبز رنگ پوست را جدا کنید. سپس قسمتهای سفید رنگ آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
- پوست سفید رنگ هندوانه را پس از خرد کردن در یک قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید. مقدار آب باید به اندازه یک انگشت بالاتر از پوست باشد.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید سپس صبر کنید تا پوست هندوانه به خوبی پخته و رنگ آن نیز شفاف شود. پوست این میوه پس از پختن باید کاملا نرم شود. در صورتی که مقدار آب در قابلمه کم شد، مجددا آب جوش به آن اضافه کنید. دقت کنید که مقدار آب در انتهای پخت میبایست به اندازه 3 سانتی متر بالاتر از پوست هندوانه باشد.
- پس از پختن و نرم شدن پوست هندوانه، آنها را آبکش کنید اما آب آن را دور نریزید. آب هندوانه را مجددا در قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا شکر توسط حرارت در آب حل شود. (برای تردتر شدن مربا، میتوانید پس از آبکش کردن پوست هندوانه آن را به مدت یک شب در یخچال نگه دارید.)
- پس از حل شدن شکر، عسل، زنجبیل تازه و رنده شده، گلاب، هل ساییده شده و آبلیمو را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. سپس صبر کنید تا شربت کمی قوام بیاید.
- پوست هندوانه را در قابلمه بریزید و اجازه دهید مجددا در شربت پخته شود. هنگامی که مربا به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کنید.
- پس از سرد شدن مربا، آن را در ظرف شیشهای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.