500 میلیون تُن ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی کرمانشاه

امتیاز دهید
ظرفیت صنایع تبدیلی کرمانشاه

ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی کرمانشاه در سال 99 به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان، 500 میلیون تن بوده است.

به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، مهندس نوربخش حاتمی با اعلام این خبر، گفت: «این افزایش در سخت‌ترین شرایط اعمال تحریم‌ها، شیوع بیماری کرونا و شرایط بد اقتصادی رخ داده است و بی‌تردید در زیر بخش صنایع تبدیلی بطور کامل شعار سال محقق شده و جهش بسیار مطلوبی اتفاق افتاده است.»

حاتمی افزود: «یکی از مهمترین فعالیت‌هایی که همواره می‌تواند ضمن ایجاد اشتغال ارزش افزوده‌ای در محصولات کشاورزی ایجاد نماید، صنایع تبدیلی بوده و در این راستا بی‌گمان راه توسعه استان، توجه و اهمیت به صنایع تبدیلی است.»
وی در ادامه ضمن تشکر از مجموعه مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان بخاطر پیگیری‌ها و خدمات ارائه شده در سال ۹۹ خواستار تلاش بیشتر این مجموعه در سال آینده شد.
مهندس حاتمی در ادامه از ایجاد برخی واحدهای جدید تاثیرگذار در توسعه استان از جمله واحد فرآوری گوجه فرنگی، فرآوری سیب زمینی، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در سردخانه‌ها، واحدهای فرآوری و بسته بندی روغن حیوانی، فرآوری و بسته‌بندی عسل طبیعی، بسته بندی مواد غذایی، بسته بندی زعفران و… نام برد.
وی سپس به طرح‌های در دست ساخت بسیار مهمی همچون واحد فرآوری نخود، افزایش ظرفیت ۵۰ هزار تنی سردخانه‌ها، ایجاد واحد پاک کردن فرآوری و بسته بندی انواع گوشت، واحد غنی‌سازی و بسته‌بندی علوفه و … اشاره داشت و افزود: «توسعه زمین‌های شهرک صنعتی کلیه شهرستان‌ها بخصوص شهر کرمانشاه را با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی از اقدامات مهمی است که نقش بسزایی در توسعه صنایع تبدیلی استان ایفا خواهد نمود.»

صنایع تبدیلی شامل فرآوری، بسته بندی و ذخیره سازی است، بسته‌بندی مواد غذایی در قلب صنایع غذایی مدرن قرار دارد و تعداد کمی از مواد غذایی بدون بسته‌بندی فروخته می‌شود، بسته‌بندی خوب از ضایعات جلوگیری کرده و تضمین می‌کند که مواد غذایی، کیفیت مطلوب خود را در طول عمر مفید خود حفظ می‌کنند.

با وجود اهمیت و نقش کلیدی که بسته‌بندی ایفا می‌کند، اغلب در بهترین حالت، تا حدودی زائد و در بدترین حالت، اتلاف جدی منابع و یک تهدید زیست محیطی تلقی می‌شود، با این حال، اگر قرار است دنیا بتواند به ۹ میلیارد نفر غذا بدهد، کیفیت و کمیت بسته‌بندی مواد غذایی باید به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

در حالی که بسته‌بندی مواد غذایی جزء جدایی‌ناپذیر صنایع غذایی است و به نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به شیوه‌ای بهداشتی کمک می‌کند، اما گاهی اوقات می‌تواند باعث نگرانی در مورد ایمنی مواد غذایی شود.

برخی از مواد بسته‌بندی مانند انواع خاصی از پلاستیک، پلی اتیلن و استایروفوم هنگام گرم شدن می‌توانند سموم را آزاد کنند و برای مصرف‌کنندگان خطرناک باشند. مواد بسته‌بندی که تحت تابش قرار می‌گیرند (همراه با غذا) می‌توانند مواد غیرغذایی ناایمن را به غذا منتقل کنند.

صنایع تبدیلی چیست؟

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم