استفاده از ساقه گندم برای تولید آرد

5/5 - (1 امتیاز)
تولید آرد از ساقه گندم

هنگامی که گندم کشت می شود، ساقه آن که بیشتر محصول را از نظر وزنی تشکیل می دهد، اغلب هدر می رود.

به گزارش فوددایو، «تام سیمونز» بنیانگذار و مدیر عامل شرکت The Supplant، فرصت را در این ساقه ها دیده است. او آردی را تولید می کند که از دانه گندم درست مانند آرد سنتی استفاده می کند، اما برخی از ساقه ها را نیز شامل می شود.

آرد تولیدشده،ظاهر، طعم و رفتار مشابه آرد گندم سنتی دارد، اما کالری کمتری داشته و تا شش برابر فیبر و کربوهیدرات خالص کمتری دارد.

این شرکت در حال پردازش آرد برای فروش به خدمات غذایی و تولیدکنندگان است، اما همچنین آن را به ماکارونی تبدیل می کند تا مستقیماً به مصرف کنندگان بفروشد.

آرد، دومین ماده بهبود یافته سوپلانت است. اولین مورد که در پایان سال 2021 توسط این شرکت عرضه شد، شیرین کننده ای است که از ضایعات گیاهی مانند بلال ذرت به دست می آید.

شیرین کننده جایگزین که از طریق فرآیندی شامل تبدیل و پردازش آنزیمی ساخته می شود، تقریباً به شیرینی شکر است.

به گفته ی مدیرعامل، این شرکت قصد دارد تا یک تامین کننده B2B باشد که مواد طبیعی تولید می کند و در جهت برآورده شدن سه رکن تغذیه بهبود یافته، پایداری بالا و افزایش امنیت غذایی از طریق فراوانی گام بردارد.

آنها به اطراف نگاه می کنند که کجا مواد خام فراوان وجود دارد و چگونه از شیمی برای تبدیل آن می توان استفاده کرد.

این شرکت از آنزیم‌ها برای آزاد کردن الیاف مختلف از ساقه‌ها استفاده می‌کند. هدف شکستن الیاف نیست، بلکه آزاد کردن آنها به گونه‌ای است که این ماده بتواند بیشتر شبیه نشاسته باشد.

سوپلانت نیز دانه را مانند یک آرد ساز سنتی پردازش می کند و آرد دانه را با آرد ساقه گندم مخلوط می کند. ترکیب به محصول نهایی بستگی دارد. سیمونز می گوید که آرد ساقه، پروتئین بیشتر، فیبر بیشتر و کالری کمتری را به محصول نهایی می آورد.

برای هر دو ترکیب Supplant، این شرکت محصولات DTC را با نام تجاری در وب سایت خود در دسترس قرار داده است، آنها سالانه حدود 200 تن شیرین کننده تولید می کنند.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم