یک استارتاپ، با استفاده از فناوری خلاء خود توانسته است ضمن حفظ خواص تغذیهای آووکادو، آن را به پودر تبدیل کند.
Ovāvo، یک استارتآپ نیوزلندی، پودر آووکادوی انجمادی خشکشده تولید کرده است.
این پودر از آووکادوهایی ساخته شدهاند که دارای اندازهی خیلی کوچک بوده یا لکهها و عیوبی داشتند که آنها را برای خردهفروشی نامناسب میکرده است.
این شرکت پس از فرآیند تولید، پودر را در قالب ماندگاری 18 ماهه بستهبندی میکند که قابل استفاده در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی است.
پودر آووکادوی Ovavo با استفاده از فناوری خلاء و دمای زیر صفر، گوشت آووکادوی آب شده را به پودر غلیظ تبدیل میکند.
این استارتاپ میگوید «این فرآیند، بلورهای یخ را در آووکادوی منجمد به بخار تبدیل میکند که سپس استخراج میشود.»
به گفتهی این شرکت، پودر به دست آمده خواص طبیعی خود را حفظ میکند؛ ساختار، رنگ، طعم، مواد مغذی میتواند در دمای اتاق و در حالت باز نشده برای بیش از یک سال نگهداری شود.
Ovāvo روی کاربردهای مختلفی برای پودر از جمله بستنی، ترافل شکلاتی، موسلیبار، تورتیلا، نوشیدنیهای صبحانه با طعم شکلات و هوموس (حمص) کار کرده است.
این شرکت همچنین ادعا میکند که محصولش کاربردهای تجاری مختلفی دارد و میتواند جایگزین کره در محصولات پخته شده باشد.
Ovāvo اضافه میکند که محصول آن دارای مزایایی از جمله فیبر رژیمی، پتاسیم و ویتامینهای B و E است.
پودر آووکادو تنها محصول در نوع خود در بازار نیست. تجزیه و تحلیل اخیر Fact.MR نشان داد که نقش پودر خشک شده در انجماد در حفظ مواد مغذی حیاتی در غذاها و نوشیدنیها و افزایش عمر مفید آنها منجر به افزایش فروش محصول شده است.
بر اساس پیشبینیها این بازار در سال 2023 به 27.7 میلیارد دلار خواهد رسید و پیشبینی میشود که تا سال 2033 با نرخ رشد مرکب سالانه 7.2 درصد افزایش یابد.
استفاده از پودر آووکادو در کافههای صبحانه و شیرینیها از پرطرفدارترین این نوع محصولات بوده و باعث رشد آن شده است. اما همچنین برای افزایش طعم مواد غذایی و نوشیدنیهای مختلف مانند بستنی، شیک، ماست، آب میوه و گرانولا و حفظ میوهها و سبزیجات تازه استفاده میشود.