مرکز آموزش علمی کاربردی پولاد پیچکار، اولین رویداد استارتاپی کاکتوس خوراکی و صنایع وابسته را بیست و دوم مهر، ساعت 10 برگزار میکند.
محورهای رویداد، فرهنگسازی، تغذیه، تکثیر و پرورش، محصولات جانبی، فرآوری و بسته بندی بوده و اهداء جایزه به سه ایده برتر، حضور در کارگاههای آموزشی، معرفی به حامیان برای تبدیل ایده به محصول، معرفی به شتابدهنده جهت حمایت و آشنایی با ایدههای برتر، جزو برنامه های تقدیر و تشکر این رویداد است.
برای ثبت ایده به این لینک و برای شرکت در رویداد از طریق این لینک اقدام کنید.
درباره کاکتوس خوراکی
به طور شگفت انگیزی، انواع زیادی از کاکتوسهای خوراکی وجود دارد، اگرچه ممکن است مجبور باشید برای از بین بردن خارها کارهایی انجام دهید.
ظاهراً همه میوههای یک کاکتوس واقعی برای خوردن بی خطر هستند، با این حال، بسیاری از آنها نیاز به آماده سازی خاصی دارند یا حتی باید پخته شوند.
طعمها از میوهای، شیرین و ملایم تا طیفی از طعمهای تلخ و غیرقابلتحمل متغیر است. ساکنان بومی رشتههای کاکتوس باید دریابند که کدام گیاهان خوراکی هستند و کدامیک بهتر است به حال خود رها شوند.
گیاهان آبدار مانند آگاو برای هزاران سال از برگهای آن غذا تهیه کردهاند. نه تنها آنها سرشار از رطوبت لازم هستند، بلکه میتوان برگها را برای اهداف مختلف برشته کرد. مردم بومی این نوع منابع غذایی گیاهی را با شکار و کشت ترکیب کردند تا یک رژیم غذایی متعادل را ایجاد کنند.
اکثر گونه های کاکتوس سمی نیستند، اما برخی از آنها طعم نسبتاً وحشتناکی دارند. برداشت هر بخش خوراکی سخت بوده و به سختی ارزش کار برای چنین منابع غذایی ناخوشایندی را دارد. با این حال، تعدادی از آنها ذخایر مواد غذایی هستند و هنوز هم امروزه مورد استفاده قرار می گیرند.