انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه شهید باهنر با همکاری ایکاد آکادمی، وبینار «اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی» را برگزار میکند.
مدرس این وبینار، پرویز استخری – دکتری صنایع غذایی و سرممیز رسمی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی سازمان غذا و دارو بوده و این وبینار در تاریخ 25 شهریور و 26 شهریور برگزار خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09395546860 تماس بگیرید.
طرحهای کارخانههای غذایی باید سطوح لازم بهداشتی، وسایلی برای جلوگیری از آلودگی محصول و مواد و ابزارهایی برای جلوگیری یا محدود کردن فرسودگی محصول، مواد خام و محصول میانی به دلیل فرآیندهای طبیعی فراهم کنند.
یک تأسیسات ممکن است یک ماشین ابزار، یک مرکز کار، یک سلول تولیدی، یک ماشینفروشی، یک بخش یا یک انبار باشد و چیدمان تأسیسات، ترتیبی از همه چیز مورد نیاز برای تولید کالا یا ارائه خدمات است.
عدم تولید اقلام غذایی مطابق با استانداردهای بهداشتی تأثیر مستقیمی بر بازده تولید از طریق از دست دادن تولید دارد و حتی از طریق از دست دادن اعتماد مصرف کننده تأثیر بیشتری دارد.
نقص در حصول اطمینان از بهداشت مواد غذایی نیز می تواند به دلیل سهل انگاری منجر به پیگرد قانونی در دادگاه کیفری شود و خسارات مالی زیادی را به شرکت ها وارد کند.