معرفی عرضه‌کننده‌های خرمای منجمد

امتیاز دهید
خرمای منجمد

در این مطلب، چند شرکت عرضه کننده خرمای منجمد در جهان معرفی می شود، خرمای منجمد ویژگی های خاص خود را برای نگهداری بلندمدت و مناسب داراست.

شرکت گیورکس(GIVREX)

شرکت گیورکس در سال 1978 در اسکندریه مصر توسط موسس آن آقای رابرت منصور تاسیس شد. رابرت منصور از دهه پنجاه قرن گذشته، تمام تلاش خود را برای افزایش تولید میوه و سبزیجات منجمد با حفظ بالاترین استانداردها انجام داده است. از این رو این شرکت، جایگاه برجسته و شهرت عالی در دنیا در محصولات منجمد کشاورزی  به دست آورده است.

شعار اصلی رابرت منصور این است که «اگر باید کاری را انجام دهید، آن را خوب انجام دهید، در غیر این صورت، اصلا آن را انجام ندهید.» و این چیزی است که به نسل‌های جدید در بخش‌های مختلف شرکت آموزش داده می‌شود. آنها به خوبی می‌دانند که باید مراقب محصولات خود و سلامت مشتریان خود باشند. مواد خامی که این شرکت برای فرآوری استفاده می‌کند بیشتر در دلتای حاصلخیز نیل رشد می‌کند.

خرمای زغلول، منحصر به مصر است. طعم بسیار خاصی دارد و پس از انجماد با شیرینی بیشتر به رنگ سیاه در می‌آید.

شرکت بریفین (Berrifine)

بریفین یک شرکت خانوادگی است که دفتر مرکزی آن در دانمارک بوده و شعبه‌هایی نیز در آلمان و چین دارد. برون سپاری، تولید و فرآوری میوه‌های ارگانیک و معمولی در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آسیا. فعالیت اصلی این شرکت به شمار می‌رود.

در این شرکت، میوه‌ها در عرض چند ساعت، شسته، آماده، بسته بندی و منجمد می‌شود، روش IQF ، یک تکنیک موثر برای حفظ سطح مواد معدنی و ویتامین‌ها است. این روش همچنین به این معنی است که رنگ و طعم طبیعی میوه مانند زمان قبل از انجماد ظاهر می شود. انجماد میوه‌ها به صورت کامل یا خُرد شده در کیسه‌های با اندازه سفارشی بسته‌بندی می‌شوند.

شرکت سیمپدفود (Simpedfoods)

«سیمپد‌فود» یک شرکت خانوادگی بوده که در سال 1969 راه‌اندازی شده است، طولانی‌ترین پردازنده، بسته‌بندی و فروشگاه استرالیا برای بزرگترین طیف موجود از میوه‌های منجمد و سبزیجات ویژه در این کشور است. میوه‌ها و سبزیجات در طیفی از پالپ‌ها، پوره‌ها، پُرکننده‌های شیرینی پردازش و بسته‌بندی شده و در سطح ملی و بین‌المللی عرضه می‌شوند.

شرکت DMH

این شرکت در ایالات متحده قرار دارد و یک تامین‌کننده مواد غذایی و نوشیدنی است که محصولات برتر را برای صنایع غذایی و دارویی ارائه می‌دهد و طیف گسترده‌ای از مواد از جمله میوه‌های خشک شده یخ‌زده و پودر میوه را عرضه می‌کند.

شرکت بی‌اس‌فودز(Bsfoods)

این شرکت  از سال 2000 ، میوه و سبزیجات IQF را به صورت عمده تجارت می‌کند. دفاتر این شرکت در اروپای شرقی و آمریکای جنوبی قرار دارد، IQF  انجماد سریع و جداگانه محصولات یا قطعات آن است که به طور جداگانه، تکنیک‌های مختلفی برای فریز کردن محصولات به‌کار می‌گیرد،  این تکنیک‌ها هنوز در حال تکامل هستند.

این روش انجماد، تونلی است که به میوه‌ها وسبزیجات، دمای بسیار پایینی دمیده می‌شود، فرآیند انجماد با سرعت بالا منجر به بسیاری از کریستال‌های یخ کوچک به جای چند بلور بزرگ می‌شود که ممکن است دیواره‌های سلولی را پاره کنند و هنگام ذوب شدن آب، محصولات آسیب ببینند. از این رو روش IQF می‌تواند مانع از خرابی محصولات پس از خارج شدن از حالت انجماد شود.

راه‌های منجمد کردن خرما در خانه

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم