انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایعغذایی دانشگاه کردستان، کارگاه مجازی «اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی» را برگزار میکند.
به روایت خبر، این کارگاه طی دو جلسه در روزهای ۱۵ و ۲۴ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا میشود که دکتر فردین تمجیدی ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان و دکتر هیمن نوربخش ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان مدرسان این کارگاه هستند
علاقهمندان برای شرکت در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شماره واتساپ ۰۹۱۸۶۵۲۴۹۷۶ پیام دهند.
درباره صنعت غذا
صنعت غذا به صنعت پیچیده جهانی اشاره میکند که بسیاری از صنایع کوچک تا بزرگ یا مشاغل مرتبط با تولید، فرآوری، عرضه و توزیع مواد غذایی را در خود جای داده است.
برخلاف بسیاری از صنایع دیگر، صنایع غذایی یک سیستم صنعتی بسیار غیرمتمرکز و کمتر هماهنگ است که به دلیل نقش های بسیار تفکیک شده ذینفعان مختلف در محیط صنعتی است.
در این فصل، برخی از انواع ضایعات غذایی که معمولاً تولید میشوند همراه با خطرات مربوطه مورد بحث قرار گرفتهاند.
همچنین برخی از استراتژیهای بالقوه کاهش ضایعات مواد غذایی در سطح منبع را که میتوان برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی اجرا کرد، بررسی میکند.
صنعت کشاورزی و مواد غذایی در کانادا تقریباً 8 درصد از تولید ناخالص داخلی و 15 درصد مشاغل را تشکیل می دهد که دو برابر بخش نفت و زغال سنگ ما است.
بنابراین صنعت غذا و نوشیدنی، جزء اصلی فعالیت اقتصادی کشورهاست. بسیاری از فرآیندهای فناوری اطلاعات و ارتباطات برای کاربرد در فرآوری مواد غذایی، عمدتاً برای کوتاه کردن زمان تولید، کاهش هزینههای فرآوری یا ایجاد یک فرآیند مستمر، پیشنهاد شدهاند.
صنایع غذایی، مقدار زیادی ضایعات و فاضلاب تولید می کند که بیشتر مواد تشکیل دهنده آن کربوهیدرات ها، پروتئین ها، لیپیدها و الیاف آلی هستند. بنابراین ضایعات مواد غذایی بسیار زیست تخریب پذیر و غنی از انرژی هستند.