کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی برگزار می‌شود

امتیاز دهید
یک زن و یک مرد حال آزمایش مواد غذایی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع‌غذایی دانشگاه کردستان، کارگاه مجازی «اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به روایت خبر، این کارگاه طی دو جلسه در روزهای ۱۵ و ۲۴ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود که دکتر فردین تمجیدی ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان و دکتر هیمن نوربخش ـ هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان مدرسان این کارگاه هستند
علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۱۸۶۵۲۴۹۷۶ پیام دهند.

درباره صنعت غذا

صنعت غذا به صنعت پیچیده جهانی اشاره می‌کند که بسیاری از صنایع کوچک تا بزرگ یا مشاغل مرتبط با تولید، فرآوری، عرضه و توزیع مواد غذایی را در خود جای داده است.

برخلاف بسیاری از صنایع دیگر، صنایع غذایی یک سیستم صنعتی بسیار غیرمتمرکز و کمتر هماهنگ است که به دلیل نقش های بسیار تفکیک شده ذینفعان مختلف در محیط صنعتی است.

در این فصل، برخی از انواع ضایعات غذایی که معمولاً تولید می‌شوند همراه با خطرات مربوطه مورد بحث قرار گرفته‌اند. 

همچنین برخی از استراتژی‌های بالقوه کاهش ضایعات مواد غذایی در سطح منبع را که می‌توان برای به حداقل رساندن ضایعات مواد غذایی اجرا کرد، بررسی می‌کند.

صنعت کشاورزی و مواد غذایی در کانادا تقریباً 8 درصد از تولید ناخالص داخلی و 15 درصد مشاغل را  تشکیل می دهد که دو برابر بخش نفت و زغال سنگ ما است.

بنابراین صنعت غذا و نوشیدنی، جزء اصلی فعالیت اقتصادی کشورهاست. بسیاری از فرآیندهای فناوری اطلاعات و ارتباطات برای کاربرد در فرآوری مواد غذایی، عمدتاً برای کوتاه کردن زمان تولید، کاهش هزینه‌های فرآوری یا ایجاد یک فرآیند مستمر، پیشنهاد شده‌اند.

صنایع غذایی، مقدار زیادی ضایعات و فاضلاب تولید می کند که بیشتر مواد تشکیل دهنده آن کربوهیدرات ها، پروتئین ها، لیپیدها و الیاف آلی هستند. بنابراین ضایعات مواد غذایی بسیار زیست تخریب پذیر و غنی از انرژی هستند.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم