مزرعه گانوهرب، بزرگ‌ترین مزرعه کشت گانودرما

5/5 - (4 امتیاز)
کاشت قارچ گانودرما

گانودرما در دوران باستان و مدرن به عنوان یک داروی غیرسمی درجه یک ذکر شده است که به افزایش طول عمر کمک می‌کند و در صورت مصرف مکرر یا طولانی مدت، به بدن آسیبی نمی‌رساند.

افرادی که قلب، ریه، کبد، طحال و کلیه ضعیف دارند می‌توانند آن را مصرف کنند و برای درمان بیماری‌هایی که سیستم تنفسی، گردش خون، گوارشی، عصبی، غدد درون‌ریز و حرکتی، درگیر هستند، کاربرد دارد.

میوه گانودرما را می‌توان به صورت پودر درآورد یا به قطعات ریز در آشپزی استفاده کرد. کلاه گانودرما حاوی مواد فعال زیستی بسیار غنی از قبیل پلی ساکاریدهای گانودرما و تری ترپنوئیدها گانودریک اسید است.

در چین مزرعه‌ای وجود دارد که از سال 1989، کل زنجیره صنعتی قارچ گانودرما را به مدت 30 سال مدیریت می‌کند. این شرکت به مأموریت اجتماعی «به ارث بردن فرهنگ سلامت هزاره‌ها و کمک به سلامتی برای همه» پایبند است و همیشه نوآوری را هسته اصلی توسعه شرکت می‌داند. شرکت «گانوهرب»در حال حاضر، یازده نوع غذای سلامتی و بیش از 60 نوع محصول دمنوش، چای و قهوه را با این قارچ تولید، و محصولات خود را به بیش از 30 کشور جهان صادر و نزدیک به 3000 مرکز فروش در بیش از 30 استان و شهر در سراسر چین تاسیس کرده است.

مزرعه گانوهرب، در شهر شانجی استان «مینهو» چین فعالیت می‌کند، موسس این مزرعه، در اوایل سال 1994، با 35000 یوان، زمینی را در دامنه کوه شیانلو در پوچنگ به عنوان پایگاه نمایشی تولید صادراتی گانودرما اجاره می‌کند و گانودرما را پس از فرآوری در قالب کپسول، چای و قهوه عرضه می‌کند. در این مزرعه، یک گانودرما که در چینی به آن ریشی می‌گویند بر روی کنده درخت کشت می‌شود. بذرهای این مزرعه از موسسه میکروبیولوژی آکادمی علوم چین تامین می‌شود.

فرایند کشت گانودرما

قبل از کاشت قارچ ریشی،  از خاک، آب، هوا و محیط کشت، نمونه برداری شده و مورد آزمایش قرار می‌گیرد چنانکه باید اطمینان حاصل شود که هیچ گونه محصولی در این زمین کاشته نشده است و خاک باید عاری از فلزات سنگین بوده و آب و هوا نیز باید شفاف و تازه باشد. .

از کُنده طبیعی برای کشت تخم‌ریزی ریشی استفاده می‌شود و سپس قارچ با استفاده از با نور خورشید مناسب، هوای تازه و آب چشمه‌ی کوهستانی پرورش می‌یابد.

قارچ‌های ریشی به طور معمول، سه مرحله رشد شامل جوانه زدن، گسترش پیلئوس و باز شدن را تجربه می‌کنند و در این فرایند باید علف‌های هرز کنترل شوند. در نهایت فعالیت جمع آوری پودر اسپور و خشک کردن برای تولید محصولات انجام می‌شود.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم