پرورش کلم ارگانیک

امتیاز دهید
کلم ارگانیک

پژوهشگران به دنبال راه‌هایی برای رشد کلم به صورت ارگانیک و در عین حال کاهش تعداد علف‌های هرزی هستند که در مزارع کلم رشد می‌کنند.

علف‌های هرز، نور خورشید، آب و سایر منابع را از محصولات می‌ربایند و بنابراین کاهش مقدار آنها برای کشاورزان مفید است.

مدیریت ارگانیک از استفاده از آفت‌کش‌ها، از جمله علف‌کش‌ها برای مدیریت علف‌های هرز که عملکرد را کاهش می‌دهد، اجتناب می‌کند. یکی از دلایلی که کلم ارگانیک هزینه بیشتری دارد، نیروی کار اضافی برای مدیریت علف‌های هرز در طول فصل است،

گروهی از پژوهشگران استفاده از محصولات پوششی در مزارع کلم را مورد مطالعه قرار دادند که می‌توانست از مسئله علف‌های هرز جلوگیری کرده و در عین حال، مواد مغذی را در مزرعه مدیریت کند.

تیمارهای محصول پوششی آزمایش شده در مزارع کلم، مخلوط چاودار و حبوبات بود. چاودار یک محصول غلات است که می‌تواند به طور متراکم رشد کند در حالی که حبوبات می‌توانند نیتروژن به خاک اضافه کنند.

پژوهشگران، مخلوط چاودار و حبوبات را زمستان گذرانی کردند و سپس از نوار برای کاشت کلم استفاده کردند.

تراکم این محصول پوششی به این معنی است که در بهار، زمانی که بذرهای علف‌های هرز می‌توانند جوانه بزنند، آنها را در یک لایه متراکم از محصول پوششی خشک می‌پوشانند.

این میزان نور خورشیدی را که بذرهای علف‌های هرز دریافت می‌کنند کاهش می‌دهد. علاوه بر این، بذر علف‌های هرز باید از نظر فیزیکی با این لایه گیاه پوششی رقابت کرده و موفقیت آنها را در جوانه‌زنی کاهش دهد.

اگرچه جوانه‌زنی علف‌های هرز در مزارع مورد مطالعه 79 درصد کمتر بود، اما هنوز علف‌های هرز بسیار زیادی وجود داشت و مقداری خاک‌ورزی برای از بین بردن علف‌های هرز استفاده شده بود.

یکی دیگر از مزایای ترک گیاهان پوششی این است که آنها محصولات را از رویدادهای شدید آب و هوایی محافظت می‌کنند. آن‌ها می‌توانند به حفظ گرما در طول دوره‌های سرد و رطوبت خاک در طول خشکسالی کمک کنند.

در مورد این تحقیق، قسمت حبوبات گیاه پوششی نیز نیتروژن به خاک اضافه می‌کند و نیاز به نیتروژن اضافه را کاهش می‌دهد.

اگرچه یافته های این تحقیق قطعی نبود، اما این بدان معنا نیست که تحقیقات در مورد رشد کلم به صورت ارگانیک به پایان رسیده است. پاسخ‌ها برای یک زمینه – یا یک وضعیت – ممکن است مانند یک منطقه متفاوت نباشد.

خاک‌ها بین ایالت‌ها و حتی در مزرعه یک کشاورز بسیار متفاوت است. نحوه مدیریت محصولات همیشه تلاش مستمری بین محققان و کشاورزان به ویژه با گرم شدن سیاره و رویدادهای شدید آب و هوایی خواهد بود.

کلم علاوه بر خوشمزه بودن، سرشار از ویتامین C و همچنین آنتی اکسیدان است.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم