وبینار کارآفرینی و فرصت‌های ویژه شغلی حوزه زیست شناسی برگزار می‌شود

امتیاز دهید
عکس کارتونی میکروسکوپ - دوره کارآفرینی در زیست شناسی

اتحادیه انجمن‌های علوم کشاورزی با همکاری انجمن علوم گیاهی دانشگاه خوارزمی و سایر اتحادیه‌ها و انجمن‌های منتخب کشوری، نشست چهارم از دومین دوره سلسله وبینارهای تخصصی کارآفرینی و فرصت‌های ویژه شغلی در حوزه های زیست شناسی، زیست پزشکی و علوم کشاورزی را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «فرصت‌های کارآفرینی حوزه بیوتکنولوژی در ایران» ،«ماموریت‌گرایی دانشگاه ها، بستر کارآفرینی دانش‌آموختگان» و «کارآفرینی در صنعت واکسن‌سازی و چالش های پیش‌روی آن» از جمله موضوعات و محورهای سخنرانی این وبینار است که با حضور و سخنرانی غلام‌حسین ریاضی ـ استاد تمام مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوشیمی فیزیک دانشگاه تهران ،دکتر حمیدرضا طهوری ـ دبیر کمیسیون تخصصی صنایع ، معادن و ارتباطات شورای عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر اصغر عبدلی ـ دانشار و هیئت علمی  گروه ویروس شناسی انستیتو پاستور ایران و فناور واکسن ایرانی کوو ایران برکت برگزار می‌شود.

این برنامه روز دوشنبه ۲۸ تیر ماه ساعت ۱۸ الی ۲۱ جهت آشنایی با بوم کسب‌و‌کار و کارآفرینی و ورود به بازار کار و نقش‌‌آفرینی در تولید ملی به صورت آنلاین  برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت‌نام از طریق سایت ایوند اقدام کنند یا از طریق کانال تلگرامی Biomedagriculture پیگیری کنند.

کارآفرینی زیست شناسی چیست؟

در دنیای ما که اکوسیستم کارآفرینی روز به روز در حال رشد است، مزایای کسانی که متفاوت فکر کرده و افکار خود را عملی می‌کنند در حال افزایش است.

به خصوص شرکت‌های بزرگی که سرمایه را مدیریت می‌کنند، روز به روز با کارآفرینان تازه تاسیس تجارت بیشتری انجام می‌دهند و باعث می‌شوند افرادی که می‌خواهند کارآفرین شوند بیشتر متمایز شوند.

علاوه بر این، اهمیت زیست شناسی در سراسر جهان به ویژه در زمان همه‌گیری کووید-19 افزایش یافت و باعث شد مردم به اخبار زیست شناسی علاقه مند شوند.

با توجه به همه این موقعیت‌ها، کارآفرینی زیستی که روز به روز بیشتر شنیدیم، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب می‌کند. پس این کارآفرینی بیولوژیک با خطوط ساده‌اش چیست؟

زیست کارآفرینی به عنوان یک تعریف، ترکیبی از اکوسیستم کارآفرینی و علوم زیستی است. به عبارت دیگر استفاده از زیست شناسی برای طرح کسب‌و‌کار را می‌توان زیست کارآفرینی نامید.

به عنوان یک افزونه، از کلمه زیست کارآفرینی برای توصیف این مفهوم در جهان استفاده می ‌ود، اما از BioE، شرکت علوم زیستی یا شرکت بیوتکنولوژی نیز استفاده می شود.

هدف از کارآفرینی زیستی ایجاد ارزش برای کاربر با کشف، طراحی، توسعه، آزمایش، تایید و تعبیه نوآوری در علوم زیستی و بهداشتی است.

طیف گسترده‌ای از داروها، دستگاه‌ها و روش‌های مختلف تشخیصی برای بیوتکنولوژی کشاورزی در زمینه کارآفرینی زیستی وجود دارد.

علاوه بر همه این‌ها، سلامت دیجیتال به یک حوزه مهم برای شرکت‌های زیستی در دنیای دیجیتال امروزی تبدیل شده است. به ویژه، افزایش فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، تأثیر کاربردهای سلامت دیجیتال را در درمان و تشخیص ممکن کرده است.

امروزه، روش‌های بسیار موفق پشتیبانی سلامت با کاربران در جهان ملاقات می‌کند. در حالی که زمانی که قبلاً دچار آنفولانزا شده بودیم داشتن یک برنامه روی تلفن همراهمان یک رویا بود، اما امروز یک رویا نیست،

به لطف برنامه موفق FluAI، می‌توانیم با گرفتن عکس از گلو و وارد کردن آن، عفونت را کنترل کنیم. چند پارامتر در محیط خانه ما یا می‌توانید با استفاده از ماندارین، اپلیکیشن موبایلی که رفتارهای سلامتی افراد را با هوش مصنوعی تجزیه و تحلیل می‌کند و وضعیت سلامت و توصیه‌های آنها را با واقعیت افزوده نمایش می‌دهد، سلامت خود را به طور مداوم دنبال کنید.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم