فدراسیون تشکل های صنایع غذایی و کشاورزی ایران به منظور حفظ سلامت و تامین ارزش موادغذایی از صاحب نظران و محققان دعوت می نماید که طرح های تحقیقاتی خود را در خصوص موضوع فراخوان به کمیسیون تحقیقاتی فدراسیون صنایع غذایی ایران ارسال نمایند.
موضوع فراخوان، حذف نگهدارنده های شیمیایی، تولید غذاهای دارویی،کاهش و فرآوری ضایعات کشاورزی است، معیار سنجش طرح ها، ارتقاء سطح کیفی مواد غذایی، خلاقیت و نوآوری مرتبط به موضوع، در نظرگرفتن استانداردهای بین المللی، در نظرگرفتن مسائل اقتصادی و کنترل هزینه ها و توجه به حفظ ارزش های محیط زیست و عدم آسیب رسانی به آن است.
علاقه مندان می توانند طرح های خود را تا تاریخ ۱۵ بهمن ماه به پست الکترونیک زیر ارسال نمایند.
farakhan.federation@gmail.com