یک شرکت بیوتکنولوژی جهانی بنام آل تک (Alltech ) که مکمل های نوآورانه برای سلامت و تغذیه حیوانات تولید میکند در زمینه خوراک دام فعال است.
در دهه 1970، دکتر پیرس لیون به ایالات متحده مهاجرت میکند، او به به عنوان یک دانشمند ایرلندی، فرصتی را میبیند تا تخصص تخمیر مخمر خود را در چالشهای تغذیه حیوانات به کار گیرد و رویای او با تأسیس Alltech در سال 1980 با تنها 10000 دلار به واقعیت تبدیل میشود.
امروزه، یک تیم جهانی متشکل از بیش از 6000 نفر در سراسر جهان رویای او را برای حفظ و تغذیه گیاهان، حیوانات و مردم جهان به اشتراک میگذارند.
مواردی چون بهرهوری خوراک، تولید بدون آنتی بیوتیک، غنی سازی مواد غذایی، مدیریت مایکوتوکسینها، سلامت روده، پروتئین، آنزیمها و مواد معدنی در میان کارویژههای این شرکت هستند.
البته حمایت آل تک فراتر از تغذیه است، آنها دارای خدمات تحلیلی چون موارد زیر هستند:
- Alltech IFM برای تجزیه و تحلیل جیره خوراک
- Alltech 37+ برای تعیین کمیت خطر مایکوتوکسین
- Alltech E-CO2 برای ارزیابی کارایی و پایداری در مزرعه
آل تک در قسمت درباره ما میگوید: «ما بهعنوان یک شرکت خانوادگی، تمایل مصرفکننده را برای اطمینان از اینکه وعدههای غذایی خانوادهشان تا حد امکان ایمن و مغذی هستند، درک میکنیم.
از استفاده نوآورانه ما از مواد معدنی آلی گرفته تا کارمان در علم کشاورزی، ما بر بهبود ارزش مواد مغذی در سراسر زنجیره غذایی تمرکز میکنیم.»
Alltech IFM یک مدل تخمیر آزمایشگاهی برای جیرههای گاو شیری است که تخمیر شکمبه را شبیهسازی میکند و به تولیدکنندگان اجازه میدهد تا گزارش سفارشیشدهای دریافت کنند که قابلیت هضم و پتانسیل یک جیره را برای عملکرد مطلوب شکمبه ارزیابی میکند.
این ابزار تغذیهای به دامدار امکان میدهد کل جیره های ترکیبی خود را به سرعت و به راحتی بررسی کند تا بتواند با اطمینان بیشتری جیره را بهبود ببخشد.
مدل های غذایی سنتی به تنهایی ارزیابی کاملی از قابلیت استفاده واقعی از مواد مغذی جیره، ارائه نمی دهند.
ارزیابی های تک نقطه ی برای تداخل مواد مغذی در جیرههای لبنی یا گوشت گاو به حساب نمی آیند. این منجر به اختلاف بین عملکرد پیش بینی شده و مشاهده شده میشود.
این ابزار به شما کمک میکند:
- مشکلات جیره را سریع عیب یابی کنید
- فرصتهایی را برای بهبود کارایی و کاهش ردپای کربن شما شناسایی میکند.
- به شما امکان میدهد قبل از ایجاد تغییرات جیره، راهحلها را آزمایش و مقایسه کنید.
- منجر به بهبود فرمولاسیون جیره، عملکرد بهتر و افزایش سودآوری میشود.
تجزیه و تحلیل جیره آزمایشگاهی شبیه سازی تخمیر شکمبه با استفاده از تجزیه و تحلیل خوراک بلادرنگ و یک مدل ریاضی دوگانه برای ارائه یک گزارش تشخیصی پویا است.
تست ارزش Yea-Sacc یک تجزیه و تحلیل تخصصی Alltech IFM است که بینشهای مبتنی بر داده را در مورد ارزش افزودن Yea-Sacc®، افزودنی پیشرو در خوراک مخمر Alltech، به جیره دام ارائه میدهد.
این گزارش، این امکان را میدهد که کاهش هزینه و افزایش عملکرد Yea-Sacc را قبل از تغذیه آن از طریق معیارهای جانبی چون انرژی خوراک در دسترس، اسید لاکتیک و تولید شیر مورد انتظار بسنجید.
نمونه های خوراک با استفاده از مایع شکمبه و یک سیستم بافر برای تقلید تخمیر طبیعی شکمبه در گاو انکوبه میشوند.
نمونههای خوراک میتواند شامل کنسانتره، علوفه تازه، سیلو یا کل جیرههای مخلوط (TMRs) باشد. با پیشرفت هضم، حجم گازهای تخمیر، مانند متان و دی اکسید کربن، به طور مداوم با استفاده از یک سیستم خودکار کنترل میشود.
Alltech IFM تولید گاز را با در نظر گرفتن تمام مواد مغذی تخمیر شده (محلول و نامحلول) اندازه گیری میکند.
کل تولید گاز با استفاده از معادلات ریاضی به کربوهیدراتهای زود تخمیر (مانند نشاسته و قندها) و کربوهیدراتهای آهسته تخمیر شونده (مانند الیاف) تقسیم میشود.
تخمین نرخهای تخریب بخشهای مختلف کربوهیدرات اطلاعات بیشتری در مورد ارزش غذایی خوراک ارائه میدهد.
اندازهگیری محصولات جانبی تخمیر شامل بازده زیست توده میکروبی (یعنی منبع پروتئین قابل متابولیسم برای حیوان)، مشخصات اسیدهای چرب فرار (یعنی منبع انرژی برای حیوان)، کل تولید گاز و قابلیت هضم ماده خشک در شرایط آزمایشگاهی است.