انواع فلفل

امتیاز دهید
انواع فلفل بر روی میز

همه انواع فلفل جزوی از خانواده فلفل دلمه‌ای هستند که انواع تند یا فلفل چیلی و انواع شیرین مانند فلفل دلمه‌ای را شامل می‌شود. فلفل پیش از ورود کاشفان اسپانیایی و پرتغالی به دنیای جدید، تنها در آمریکای لاتین شناخته شده بود. اروپایی‌ها طی سفر به این منطقه مقداری فلفل با خود آورده و این گیاه از این طریق به سایر نقاط جهان نیز معرفی شد.

فلفل در انواع مختلفی تولید می‌شود و به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در سراسر جهان از مکزیک گرفته تا تایلند، کنگو تا هند و از مجارستان تا تونس به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به معرفی برخی از انواع شناخته شده فلفل در دنیا خواهیم پرداخت.

  • فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای دارای شکلی نسبتا بزرگ بوده و در حالت نابالغ به رنگ سبز و دارای کمی طعم تلخ مانند است. رنگ این نوع فلفل همچنان که بزرگتر می‌شود، به رنگ قرمز متمایل شده و طعمی شیرین پیدا می‌کند. این نوع فلفل در رنگ‌های زرد، نارنجی، سفید، صورتی و حتی بنفش نیز یافت می‌شود.

  • فلفل پوبلانو

فلفل پوبلانو تا حدودی بزرگ بوده و قلبی شکل است. این فلفل تندی کمی دارد و زمانی که کاملا رسیده می‌شود به رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای تیره در می‌آید. به خشک شده این نوع فلفل آنچو یا مولاتو گفته می‌شود.

  • فلفل پیکیلو

پیکیلو فلفلی ملایم و شیرین بوده و محصولی از شمال اسپانیاست. طعمی دودی و ترش مانند دارد. از این فلفل اغلب در سس‌ها و ساندویچ‌ها استفاده می‌شود.

  • فلفل موز

فلفلی ملایم است که پس از اینکه کاملا رسیده شد، رنگ زرد روشن به خود می‌گیرد. با این حال، ممکن است در رنگ‌های قرمز، نارنجی یا سبز نیز یافت شود.

  • فلفل چیلاکا

فلفلی سیاه رنگ و چروکیده است که طعمی شبیه به آلو دارد. به صورت برشته یا خیس شده در تهیه سس‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • فلفل ژالاپنو

این فلفل مکزیکی به صورت نسبتا نارس و سبز از درخت انگور کنده می‌شود و اغلب از آن در تهیه سالسا استفاده می‌کنند. این فلفل تندی ملایمی دارد.

  • فلفل گیلاس

فلفلی شیرین است که به رنگ قرمز و به شکل قلب یافت می‌شود. مصرف آن اغلب به صورت ترشی است.

  • فلفل تاباسکو

این فلفل بیشتر به دلیل سسی که به همین نام از آن تهیه می‌شود شناخته شده است. تاباسکو معمولا در اکثر نقاط جهان کشت می‌شود. زمانی که کاملا رسیده شود اندازه آن یک الی دو اینچ خواهد بود و رنگی قرمز روشن به خود می‌گیرد. برای تهیه سس تاباسکو، فلفل را خرد و با نمک و سرکه ترکیب می‌کنند.

  • فلفل کاین

فلفل کاین باریک و مخروطی شکل است. بیشتر به صورت خشک شده و آسیاب شده به فروش می‌رسد و یکی از تندترین نوع فلفل هاست.

  • فلفل تایلندی

فلفل تایلندی یکی از انواع پرطرفدار فلفل در آسیاست که در غذاهای این منطقه به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. جثه بسیار ریزی دارد اما در عین حال، تندی آن آتشین است. به صورت تازه و خشک یافت می‌شود.

  • فلفل مومی مجارستانی

به لحاظ ظاهری بسیار شبیه به فلفل موزی است اما نسبت به آن طعمی بسیار تند دارد. عطر و گرمای خاصی به غذاهایی مجارستانی می‌بخشد.

  • فلفل آناهیم

فلفلی بلند با تندی ملایم است. زمانی که کاملا رسیده شود، به رنگ قرمز تیره متمایل می‌شود. استفاده از آن در سالسا و غذاهای جنوب غربی آمریکا مرسوم است.

  • فلفل سرانو

سرانو فلفلی کوچک با تنها چند اینچ طول است که انتهایی مخروطی شکل دارد. در حین کوچک بودن بسیار تند است. سرانوی رسیده رنگی قرمز یا نارنجی متمایل به زرد دارد. به صورت رسیده و نارس قابل استفاده است و در آشپزی مکزیکی و تایلندی به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • فلفل هچ

فلفلی جدید با اصالت شیلیایی و مکزیکی است. طعمی نسبتا تند شبیه به پیاز دارد. این فلفل به نام محل رشد خود، دره هچ در امتداد رودخانه ریوگراند نام‌گذاری شده است.

عصاره فلفل قرمز، از بین برنده باکتری‌ها

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
آبسه کبدی گاو

همکاری دانشمندان برای مطالعه علت و ایجاد آبسه کبدی در گاو

سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم