طرز تهیه رب گوجه فرنگی در ایتالیا

امتیاز دهید
رب گوجه فرنگی در ایتالیا

رب گوجه فرنگی جزو چاشنی‌های پرطرفدار در جهان است و در ایتالیا نیز ایتالیایی‌ها با داشتن غذاهایی چون پاستا و پیتزا، جایگاه خاصی برای آن قائل هستند.

طبق معمول بقیه‌ی دستورالعمل‌های تهیه‌ی این چاشنی، گوجه فرنگی‌ها شسته شده و سپس له می‌شوند.

به پوره استخراج شده از این مواد نمک اضافه می‌شود و سپس آن‌ها را بر روی یک میز یا تخته چوبی زیر آفتاب  پهن می‌کنند و با کاردک جمع کرده و در شیشه‌ها می‌ریزند.

پوره را بارها و بارها با کاردک برمی‌گردانند و دوباره پخش می‌کنند تا در نهایت، آفتاب تمام رطوبت پوره را از بین ببرد. این می‌تواند حدود دو روز طول بکشد.

البته در بعضی اوقات ممکن هست افراد بخواهند از فناوری‌های روز چون فر برای خشک کردن رب و گرفتن رطوبت آن استفاده کنند.

در روش معمول طرز تهیه رب گوجه فرنگی در آشپزخانه‌های ایران، بعد از له کردن گوجه‌فرنگی‌ها، آب آن را در داخل دیگ‌های بزرگ می‌ریند و حرارت می‌دهند.

در واقع، ماده‌ی غلیظ شده به این روش را رب گوجه فرنگی می‌نامند و نیازی به خشک کردن آن در زیر آفتاب وجود ندارد.

در کشورمان ایران، این چاشنی جایگاه ویژه‌ای دارد و کارخانه های بسیاری بصورت صنعتی مشغول کشت گوجه فرنگی و تولید رب آن هستند.

از شمال غرب گرفته تا غرب و جنوب کشور، محصول گوجه فرنگی کشت می‌شود و بصورت سنتی و صنعتی، رب آن تولید می‌شود.

در نمونه‌های خانگی این چاشنی، ماده غلیظ شده در دیگ‌ها تفت داده می‌شود و اغلب غلظت بیشتری نسبت به نوع صنعتی آن دارا هستند.

ماده غلیظ‌شده قدرت طعم‌دهندگی بالاتری داراست و مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا بصورت کامل مصرف شوند.

درست کردن رب گوجه‌فرنگی در ایران و سایر بخش‌های جهان دارای سنت قدیمی و دیرینه است که نشان از جایگاه ویژه‌ی این چاشنی در فرهنگ غذایی ملل دارد.

در ادامه تصاویری از نحوه درست کردن رب گوجه فرنگی در ایتالیا – سیسیل به نمایش گذاشته‌ایم:

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم