کنسرو خوراک بادمجان

امتیاز دهید
کنسرو بادمجان

بادمجان که به آن، کدو گینه نیز می گویند به آب و هوای گرم نیاز دارد و از دوران باستان دور در بومی آسیای جنوب شرقی کشت می شده است.

این محصول کشاورزی دارای آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A و C است که به محافظت از سلول‌های شما در برابر آسیب کمک می‌کند. همچنین سرشار از مواد شیمیایی گیاهی طبیعی به نام پلی‌فنول است که ممکن است به سلول‌ها کمک کند و در صورت ابتلا به دیابت، عملکرد بهتری در پردازش قند داشته باشند.

فواید سلامتی بادمجان به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها، پلی‌فنول‌ها، ویتامین‌هایی مانند A و C (که به محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های رادیکال کمک می‌کند) و مواد معدنی است. مصرف بادمجان می‌تواند به ارتقای سلامت قلب، بهبود شرایط دیابت، کاهش خطر سرطان و بهبود عملکرد شناختی کمک کند.

مواد لازم برای تهیه کنسرو خوراک بادمجان

  • بادمجان 4 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش تازه یا آبلیمو به مقدار دلخواه

طرز تهیه کنسرو خوراک بادمجان

  • برای تهیه خوراک  به سبک کنسروهای آماده، ابتدا بادمجان ها را تمیز بشویید و خشک کنید. سپس بدون آنکه پوست آنها را بگیرید، روی منقل یا شعله گاز کبابی کنید.
  • بادمجان‌های کبابی شده را به کمک آب سرد پوست بگیرید. سپس آنها را ساطوری کنید تا کاملا له شوند.
  • پیازها را نیز پوست گرفته و بشویید. سپس آنها را کاملا ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب مقدار روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید.
  • پس از آنکه پیاز طلایی رنگ شد، 1 حبه سیر را ساطوری کرده و به تابه اضافه کنید. سپس مقداری زردچوبه را به آنها اضافه کنید و مجددا تفت دهید.
  • گوجه‌ها را نیز تمیز بشویید و کاملا ریز خرد کنید. سپس گوجه‌ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه‌ها کاملا کشیده شده و خوب سرخ شود.
  • در ظرفی دیگر، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس آن را به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کرده و هم بزنید.
  • بادمجان‌های ساطوری شده را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با سایر مواد به خوبی مخلوط شود. سپس اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود. نمک و فلفل خوراک بادمجان را نیز مطابق با ذائقه خود اضافه کنید.
  • اضافه کردن مقداری آب لیمو ترش، مزه خوراک بادمجان را بسیار دلچسب‌تر می‌کند.

کنسرو قارچ

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم