استفاده از میسلیوم برای تولید استیک با پروتئین جایگزین

امتیاز دهید
استیک تکه تکه شده

اولین استیک با پروتئین جایگزین، روانه بازار شد، شرکت «میتی فودز» از میسلیوم برای این محصول استفاده کرده است چنانکه ریشه‌های قارچ، ساختار و بافتی مانند گوشت حیوانات به آن داده‌اند.

این شرکت، آنالوگ‌های گوشت کامل را از ریشه قارچ معروف به میسلیوم تولید می‌کند و فیله استیک گوشت را از 23 این ماه میلادی، برای خرید در وب سایت خود عرضه خواهد کرد.

یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل شرکت میتی فودز، می‌گوید: فیله استیک، گوشتی است که از 95 تا 97 درصد میسلیوم ساخته شده و فهرست مواد بسیار ساده‌ای دارد. هر استیک تقریباً 4 اونس (120 گرم) وزن دارد و ظاهر و رفتاری شبیه به برش فیله گوشتی بدون چربی را داراست.

به گفته‌ی این شرکت، هر وعده استیک دارای14 گرم پروتئین و 9 گرم فیبر غذایی، 120 کالری، 0.5 گرم چربی بوده و بدون کلسترول است. همچنین ریزمغذی‌هایی از جمله ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، ویتامین B12، روی و مس را داراست.

طرز تهیه استیک از ریشه قارچ به این صورت است که میسلیوم در قلب چیزی است که فیله استیک گوشت را به یک آنالوگ گوشت قابل قبول تبدیل می‌کند. شرکت میتی‌فودز تلاش کرده تا میسلیوم خود را به گونه‌ای رشد دهد که تمیز باشد و مواد مغذی به خوبی حفظ شوند.

الیاف طبیعی ریشه قارچ، شبیه الیافی است که از گوشت حیوانات عبور می‌کند و با دقت زیادی به شکل برش گوشت دلخواه در می‌آید، در این مورد، پس از ایجاد یک تکه کوچک استیک، رنگ، طعم و رطوبت اضافه می‌شود تا بیشتر شبیه استیک به نظر برسد.

به گفته‌ی آن‌ها، میسلیوم تا حدودی یک بوم خالی است و به خودی خود، سطح بالایی از تغذیه را فراهم می‌کند، اما طعم خاص خود را ندارد. در عوض، طعم آن هم از طریق تبدیل گوشت به فیله استیک و هم از نحوه پخت آن حاصل می‌شود.

فیله استیک گوشت را می‌توان به هر روشی که برای استیک گوشت گاو استفاده می‌شود، بصورت کبابی، سرخ شده یا تابه ای طبخ و سرخ کرد.

البته زمان پخت آن به اندازه‌ی یک استیک گوشت گاو، طول نمی‌کشد، در حالی که فیله استیک گوشت را نمی‌توان با درجه‌های مختلف پخت مانند نمونه‌های مشتق شده از حیوانات پخت.

زمان پخت متفاوت، به بافت و آبدار بودن محصول کمک می‌کند ولی در کل، تجربه غذا خوردن، از استفاده از چاقو و چنگال و هم نگاه کردن به نوع برش، بسیار شبیه به استیک‌های حیوانی است.

این شرکت، در گذشته، مرغ جایگزین را هم عرضه کرده بود که با استیک تازه عرضه شده، منبع میسلیوم یکسانی دارا هستند. افرادی که طعم گوشت استیک فیله را می‌چشند از طعم و مشخصات تغذیه‌ای این محصول شگفت‌زده می‌شوند.

بخشی از دور سرمایه‌گذاری 50 میلیون دلاری این شرکت که در تابستان گذشته بسته شد، از ساخت «مگا مزرعه» با مساحت نزدیک به 80000 فوت مربع حمایت می‌کند  که می‌تواند با ظرفیت کامل، 45 میلیون پوند محصول در سال تولید کند.

این شرکت گفته است که می‌تواند هر 24 ساعت، گوشتی معادل گوشت 4500 گاو را تولید کند که کمتر از 1 درصد از آب و زمین را به عنوان گوشت سنتی حیوانی استفاده می‌کند.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
آبسه کبدی گاو

همکاری دانشمندان برای مطالعه علت و ایجاد آبسه کبدی در گاو

سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم