انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشینهای صنایع غذایی دانشگاه تهران با همکاری اتحادیهی انجمنهای علمیدانشجویی مکانیک بیوسیستم، مکانیزاسیون و ماشینهای صنایع غذایی، وبینار «از دانشگاه تا صنعت» را برگزار می کند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه با حضور و سخنرانی مهندس سیدامیر بهادر سیفی ـ کارشناس ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی و تولیدکننده تخصصی ماشین آلات صنایع غذایی و فرآوری خشکبار، روز چهارشنبه ۱۹ خرداد، ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰ بهصورت مجازی در بستر Adobe Connect برگزار خواهد شد.
علاقهمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشینهای صنایع غذایی دانشگاه تهران به اینجا و کانال تلگرامی جهت دریافت لینک به اینجا مراجعه کنند.
رشته مکانیک بیوسیستم
مهندسان بیوسیستم، تکنیکها و فرآیندهایی را برای کار با سیستمهای زنده از جمله میکروبها، گیاهان و حیوانات توسعه میدهند. آن ها ورودی مهندسی برای تولید و فرآوری مواد غذایی، فیبر، انرژی و مواد دارویی ارائه میکنند.
مهندسی بیوسیستم تلفیقی از مهندسی با علوم زیستی، زیست محیطی و کشاورزی است، یک مهندس بیوسیستم کارهای زیر را انجام می دهد:
- ایجاد راه حل برای سیستمهای مورد استفاده در توزیع کالا و خدمات و عملیات گستردهتر
- بهبود طراحی ماشین آلات کشاورزی
- توسعه محصولات شیمیایی، حسگرها و تجهیزات پزشکی نجات دهنده زندگی
- ایجاد راهکارهای حفاظت از محیط زیست برای بهبود کیفیت آب و کنترل آلودگی هوا
- طراحی و ایجاد تجهیزات و دستگاههای تشخیص و درمان بیماریها و شرایط
- بهبود پایداری سیستمهای تولید برای کاهش مخاطرات زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی
- توسعه سیستمهایی که زبالههای بیولوژیکی را به انرژی تبدیل میکند
- طراحی فرآیندهای تولید برای بهبود تولید مواد غذایی ایمن و بهداشتی
مهندسان سیستمهای منطقی مشکلات دنیای واقعی مانند توسعه سوختهای زیستی تجدیدپذیر و انرژی زیستی، توسعه مواد زیستی و محصولات زیستی پایدار، یافتن راهحلهایی برای ناامنی غذایی، توسعه شیوههای کشاورزی پایدار، تلاش در جهت انعطافپذیری و پایداری محیطی و غیره را حل میکنند.