انواع ترشی کیوی

امتیاز دهید
دستورالعمل ترشی کیوی

در این مطلب، سه نوع دستورالعمل درست کردن ترشی کیوی با مواد مختلف در کنار کیوی آموزش داده می شود که هر سه روش، مفید و قابل استفاده هستند.

دستورالعمل اول

  • کیوی، 2 کیلوگرم
  • سرکه انگور، یک لیوان
  • تخم گشنیز، 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 2 قاشق غذاخوری
  • پوست لیموترش تازه، 1 عدد
  • سیاه دانه، 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه

  • برای تهیه این ترشی خوشمزه و خاص ابتدا کیوی‌ها را بشویید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند. سپس پوست کیوی‌ها را بگیرید و آنها را به اندازه‌ی دلخواه خود، برش دهید و در ظرف مناسب بریزید.
  • تخم گشنیز را در هاون بریزید و آن را پودر کنید.
  • پوست لیمو ترش تازه را با درجه‌ی ریز، رنده کنید و آن را به همراه نمک، سیاه‌دانه و مقدار دلخواه از فلفل قرمز به تخم گشنیز پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به کیوی‌ها اضافه کنید. (می‌توانید به جای پودر فلفل قرمز از فلفل قرمز خشک شده هم استفاده کنید.)
  • سرکه را روی کیوی‌ها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید. آن را تکان دهید تا چاشنی­هایی که افزوده‌اید به خوبی با سرکه مخلوط شوند.
  • ظرف ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا ترشی آماده شود.
  • ترشی کیوی در مدت کوتاهی آماده می‌شود. می‌توانید ترشی را پس از 5 روز مصرف کنید.

دستورالعمل دوم

  • آب لیموترش تازه، یک فنجان
  • شکر قهوه‌ای،1 فنجان
  •  پیاز متوسط، 1 عدد
  • حبه‌ی سیر، 2 عدد
  • زنجبیل کریستالیزه، یک چهارم فنجان
  • تکه‌های فلفل قرمز، یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • کشمش، یک دوم فنجان
  • سیب پوست‌کنده، هسته‌گرفته و خردشده، سه فنجان
  • کیوی پوست‌کنده و ورقه‌شده، 6 عدد

طرز تهیه

  • آب‌لیمو، شکر قهوه‌ای، پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و نمک را در یک قابلمه‌ی دو لیتری بریزید، وقتی به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
  • بعد کشمش و سیب را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید، سپسکیوی را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و در یخچال بگذارید.

دستورالعمل سوم

  • کیوی پوست‌کنده و خرد‌شده، 7 عدد
  • سیب پوست‌کنده، هسته‌گرفته و خرد‌شده، سه فنجان
  •  پیاز قرمز ریز خردشده، یک چهارم فنجان
  •  شکر، سه‌چهارم پیمانه
  • سرکه‌ی سیب، سه‌چهارم فنجان
  •  شکر قهوه‌ای، یک چهارم پیمانه
  •  کشمش، یک سوم فنجان
  •  سیر ریز خرد شده، 2 حبه
  • زنجبیل کریستالی خرد شده، 1 قاشق چایخوری
  • دارچین، میخک آسیاب شده، جوز هندی، فلفل و نمک

طرز تهیه

  • کیوی، سیب، پیاز قرمز، شکر، سرکه، شکر قهوه‌ای، کشمش، سیر و زنجبیل را در یک قابلمه‌ی لعابی ترکیب کنید.
  • قابلمه راروی حرارت زیاد به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و به آرامی بدون درپوش به مدت 25 دقیقه تا زمانی که غلیظ شود و میوه‌ها نرم شوند، بجوشانید.
  • هرازگاهی، مواد را هم بزنید، دارچین، دانه خردل، فلفل، میخک، جوز هندی و نمک را اضافه کنید، چند دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم