دمنوش به

امتیاز دهید
دمنوش به در کنار میوه به

به، میوه بسیار محبوب و خوش بویی برای بهره‌مندی است این میوه بهشتی برای استفاده معمولی و با کاربرد دارویی می‌تواند شرایط دلپذیری را ایجاد کند در این مطلب، به طرز تهیه دمنوش به می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه دمنوش به

میوه به ( به مقدار مورد نیازتان)

طرز تهیه دمنوش به

برای تهیه دمنوش به، به مقدار مورد نیاز، میوه به تهیه کنید. دقت کنید به‌هایی که انتخاب می‌ کنید کاملا رسیده و زرد رنگ باشد تا در نهایت دمنوش شما دلچسب­تر شود.

به‌ها را با دقت بشویید. پوست میوه به در حالت معمول دارای پرزهای قهوه­ای رنگی است که می‌ بایست آن­ها را در زمان شستشو پاک کنید.

پس از خشک شدن میوه‌­های به، آن­ها را با سایز درشت رنده کنید. نیازی به پوست گرفتن به نیست. پوست اکثر­ میوه‌ها دارای خواص مفیدی است.

به‌­های رنده شده در یک سینی مناسب ریخته و پخش کنید. سینی به را می­ ‌وانید روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خلال­ ‌ای به کاملا خشک شوند. این کار ممکن است یک الی دو روز زمان ببرد. برای خشک شدن سریع‌تر به می‌توانید از دستگاه میوه خشک‌کن یا فر نیز کمک بگیرید.

پس از خشک شدن به‌ها، یک تابه مناسب را روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس به‌های خشک شده را درون تابه ریخته و بدون افزودن ماده اضافی، برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن­ها تغییر کرده و قهوه‌­ای رنگ شود. در حین تفت دادن آن‌ها را مرتب هم بزنید تا به نسوزد و به صورت یکدست تفت بخورد.

برای تهیه دمنوش به، مقدار مناسبی از به‌هایی که تفت داده‌­اید را در قوری ریخته و روی آن­ها آب جوش بریزید. (برای هر نفر در حدود یک قاشق غذاخوری) سپس به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا دمنوش شما دم بیاید. می‌توانید دمنوش به را همراه با هل و دارچین نیز دم کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت اول

طرز تهیه انواع سس‌ها و چاشنی‌های غذا – قسمت دوم

غذاهای تخمیر شده سنتی کره

سماق در آشپزخانه‌ی خاورمیانه

ناگت مرغ/ دستورالعمل طلایی برای داشتن یک وعده غذایی سالم

لواشک سازی

انواع پنیر در دنیا

نحوه خشک کردن گیاهان دارویی

انواع روش خشک کردن سبزیجات

طرز تهیه چیپس میوه

انواع مربا

انواع ترشی

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم