به، میوه بسیار محبوب و خوش بویی برای بهرهمندی است این میوه بهشتی برای استفاده معمولی و با کاربرد دارویی میتواند شرایط دلپذیری را ایجاد کند در این مطلب، به طرز تهیه دمنوش به میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه دمنوش به
میوه به ( به مقدار مورد نیازتان)
طرز تهیه دمنوش به
برای تهیه دمنوش به، به مقدار مورد نیاز، میوه به تهیه کنید. دقت کنید بههایی که انتخاب می کنید کاملا رسیده و زرد رنگ باشد تا در نهایت دمنوش شما دلچسبتر شود.
بهها را با دقت بشویید. پوست میوه به در حالت معمول دارای پرزهای قهوهای رنگی است که می بایست آنها را در زمان شستشو پاک کنید.
پس از خشک شدن میوههای به، آنها را با سایز درشت رنده کنید. نیازی به پوست گرفتن به نیست. پوست اکثر میوهها دارای خواص مفیدی است.
بههای رنده شده در یک سینی مناسب ریخته و پخش کنید. سینی به را می وانید روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خلال ای به کاملا خشک شوند. این کار ممکن است یک الی دو روز زمان ببرد. برای خشک شدن سریعتر به میتوانید از دستگاه میوه خشککن یا فر نیز کمک بگیرید.
پس از خشک شدن بهها، یک تابه مناسب را روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس بههای خشک شده را درون تابه ریخته و بدون افزودن ماده اضافی، برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کرده و قهوهای رنگ شود. در حین تفت دادن آنها را مرتب هم بزنید تا به نسوزد و به صورت یکدست تفت بخورد.
برای تهیه دمنوش به، مقدار مناسبی از بههایی که تفت دادهاید را در قوری ریخته و روی آنها آب جوش بریزید. (برای هر نفر در حدود یک قاشق غذاخوری) سپس به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا دمنوش شما دم بیاید. میتوانید دمنوش به را همراه با هل و دارچین نیز دم کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت اول
طرز تهیه انواع سسها و چاشنیهای غذا – قسمت دوم