انتخاب ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه‌ی صنایع غذایی

امتیاز دهید
لوگوی سازمان بهداشت جهانی

انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به انتخاب سازمان جهانی بهداشت WHO برای چهار سال آینده در حوزه‌ی علوم تغذیه و صنایع غذایی، پایگاه منطقه‌ای همکاری‌ها در حوزه کشور‌های مدیترانه‌ی شرقی، انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، دکتر جلال الدین میرزای رزاز،  رئیس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، با اعلام این خبر، اظهار کرد: «اهمیت غذا و تغذیه در دنیا این روزها، بیش از هر زمان دیگری احساس شده تا جایی که در برخی از کشورهای توسعه یافته بحث تاسیس وزارت غذا و تغذیه مطرح شده، در ایران نیز در جلسه شهریور ماه هیئت دولت، وزارت‌خانه‌های بهداشت درمان و جهاد کشاورزی مامور شدند تا مقدمات استقلال غذا را فراهم کنند.»

وی ادامه داد: «در این مقطع، ایران در رقابت نزدیک با کشورهایی مانند عربستان، امارات متحده‌عربی که تلاش فراوانی برای استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO در کشورهایشان را داشتند، قرار داشت و با پیگیری فراوان  انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، برای چهار سال آینده این پایگاه در ایران تثبیت شد تا خدمات خود را به حوزه کشورهای Emro ارائه کند.»

بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، رزاز عنوان کرد: «همکاری‌های نزدیک تیم وزارت بهداشت خصوصا معاونت بین‌الملل وزارت متبوع با انستیتو تغذیه نقش مهمی در برقراری این ارتباط مهم داشت.»

وی ابراز امیدواری کرد که اینگونه همکاری‌های بین‌المللی در حوزه مهم غذا و تغذیه بتواند باعث ارتقاء سلامت مردم شود.

WHO دارای شش دفتر منطقه‌ای آفریقا (برازاویل، کنگو)، آمریکا (واشینگتن دی‌سی، ایالات متحده)، مدیترانه شرقی (قاهره، مصر)، اروپا (کپنهاگ، دانمارک)، جنوب شرق آسیا (دهلی نو، هند) و غرب اقیانوسیه (مانیل، فیلیپین) است که تا حد زیادی دارای خودمختاری هستند و هرکدام کشورهای منطقه خود را پوشش می‌دهند.

کارگاه اصطلاحات تخصصی در صنایع غذایی برگزار می‌شود

دوره تقلبات و شایعات در صنایع غذایی

مرکز نوآوری صنعت غذا و کارویژه‌ی حل مسائل صنایع غذایی کشور

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
جدیدترین نوشته‌‌ها
نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

خبرهای کشاورزی شماره 100

خبرهای کشاورزی شماره 100

استخراج روغن - آماده‌سازی دانه‌های روغنی

آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن

پرورش شترمرغ

چطور یک پرورش‌ دهنده شترمرغ شوید

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم