ترشی قارچ

امتیاز دهید
ترشی قارچ

قارچ ها بومی آمریکای شمالی و اروپا هستند و به خاطر طعم لطیف و بافت گوشتی خود شناخته شده‌اند و بصورت مختلف چون ترشی مصرف می شوند.

آنها همچنین به دلیل مزایای شگفت انگیز سلامتی خود به طور گسترده‌ای شناخته شده‌اند. قارچ ها سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری هستند و به رژیم غذایی شما افزوده می‌شوند و طعم عالی را به بسیاری از دستور‌العمل‌های مختلف می‌دهند.

قارچ ها به دلیل طعم عالی و فواید سلامت شگفت انگیزشان به طور گسترده‌ای شناخته شده‌اند، تخمین زده می‌شود که بیش از یک میلیون گونه قارچ وجود دارد. قارچ ها در رنگ‌ها و اندازه‌های مختلف رشد می‌کنند.

قارچ های خوراکی تنها بخش کوچکی از قارچ ها را تشکیل می‌دهند. قارچ Cremini یکی از پرمصرف ترین گونه های قارچ است که در آشپزخانه های سراسر جهان محبوبیت دارد.

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ

  • قارچ دکمه ای (کوچک) 1 کیلوگرم
  • سرکه 2 لیوان
  • سبزیجات معطر به مقدار دلخواه
  • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
  • سیر 5 حبه
  • نمک 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی قارچ

  •  قارچ های دکمه ای را تمیز بشویید.
  • مقداری آب در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید آب به جوش بیاید.
  • سپس 2 قاشق خوری آبلیمو به آن اضافه کنید و قارچ ها را درون قابلمه بریزید. اجازه دهید قارچ ها به مدت 5 دقیقه در قابلمه بجوشند.
  • قارچ ها را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آنها کاملا خارج شود.
  • یک لیوان و نیم آب را به همراه نمک، فلفل سیاه و شکر در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و خوب هم بزنید تا شکر و نمک کاملا در آب حل شوند.
  • سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا آب قدری خنک شود. سپس 2 لیوان سرکه را به قابلمه اضافه کنید.
  • حبه­ های سیر را پوست بگیرید و آنها را به همراه سبزیجات معطر دلخواهتان در ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته اید بریزید.
  • قارچ ها را درون ظرف مورد نظر و مخلوط آب و سرکه را به آنها اضافه کنید تا کاملا سطح قارچ ها را پوشش دهد.
  • درب ظرف ترشی را محکم ببندید و به مدت 7 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی آماده شود.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
پاستوریزاسیون تخم‌مرغ

پاستوریزاسیون تخم‌مرغ با فناوری فرکانس رادیویی

بوتیرات

تاثیر بوتیرات بر کنترل رشد سلول‌های سرطانی روده

آبسه کبدی گاو

همکاری دانشمندان برای مطالعه علت و ایجاد آبسه کبدی در گاو

سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم