راس الحانوت نوعی ادویه مراکشی است که از ترکیب چندین ادویه و چاشنی معطر تهیه می شود. این ادویه چاشنی مناسبی برای غذاهای گوشتی، ماهی و میگو است.
مواد لازم برای تهیه ادویه راس الحانوت
- پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری
- پودر زیره یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه سه چهارم قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
- میخک آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری
- تخم گشنیز آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه ادویه راس الحانوت
- تمام ادویه ها را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با یکدیگر ترکیب کنید. برای آن که عطر و بوی ادویه راس الحانوت به خوبی حفظ شود و به مرور زمان کم نشود، می بایست آن را در ظرف مناسب و درب داری نگهداری کنید.
- همچنین این ادویه را به مقدار کم و به نسبت های گفته شده ترکیب کنید و در صورت لزوم مجددا آن را تهیه کنید تا همیشه ادویه خوش عطر داشته باشید.
- شما می توانید با مقادیر گفته شده در این دستور به میزان 3 قاشق غذا خوری، ادویه راس الحانوت مراکشی تهیه کنید.
اگر وقت ندارید یک دسته از راس الحانوت درست کنید یا برای خرید آن به یک ادویه فروشی بروید، بهترین ادویه جانشین آن گشنیز، زعفران یا مخلوطی از پاپریکا، زیره و زنجبیل آسیاب شده است. . . اگر می خواهید از ترکیب ادویه دیگری به جای آن استفاده کنید، بهارات یا گارام ماسالا انتخابهای خوبی هستند.
میدانیم که این ادویه به خودی خود یک قفسه ادویه است. یک ترکیب ادویه مراکشی، اغلب شامل حداکثر 40 ادویه مختلف از جمله هل، زردچوبه، جوز هندی، فلفل دلمه ای، زیره سبز و دارچین است که برخی از مخلوط ها ادعا میکنند بیش از 100 ادویه استفاده میکنند – که شاید پیچیدهترین و متنوعترین ترکیب ادویه از همه آنها باشد.