سرکه برنج

امتیاز دهید
سرکه برنج

سرکه‌های مختلفی در بازار وجود دارد که هر کدام منفعتی برای بدن دارد ولی جالب است بدانید که سرکه برنج هم جزو این سرکه‌ها می‌تواند باشد.

مواد لازم برای تهیه سرکه برنج

  • برنج سفید به مقدار دلخواه
  • آب به مقدار لازم
  • سفیده تخم مرغ به مقدار لازم
  • شکر به مقدار لازم
  • مایه مخمر به مقدار لازم

طرز تهیه سرکه برنج

  • برنج را چندین بار با آب بشویید. سپس هر لیوان از برنج را با دو پیمانه آب خیس کنید و اجازه دهید تا 3 ساعت بماند.
  • پس از گذشت 3 ساعت دانه های برنج را با دست خوب بفشارید تا دانه های برنج خرد شوند. سپس 3 ساعت دیگر اجازه دهید آب به همراه برنج بماند.
  • پس از گذشت زمان لازم، برنج را داخل پارچه ای نخی و تمیز بریزید. ظرف مناسبی زیر صافی قرار دهید و برنج را خوب بفشارید تا آب برنج کاملا خارج شود. سپس آب برنج را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • پس از سپری شدن زمان لازم آب برنج را از یخچال بیرون بیاورید. سپس به ازای هر لیوان آب برنج، سه چهارم لیوان شکر سفید به آن بیافزایید و خوب هم بزنید تا کاملا شکر در آب برنج حل شود.
  • یک کتری را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس مخلوط آب برنج و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت نیم ساعت روی بخار کتری قرار دهید تا به وسیله بخار آب پخته شود. پس از آن اجازه دهید آب برنج کاملا خنک شود سپس در ظرف شیشه ای با گنجایش مناسب بریزید.
  • به ازای هر 4 پیمانه از مایه به دست آمده یک چهارم قاشق سوپخوری مایه مخمر به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. دقت کنید که یک سوم از شیشه ها برای انجام عمل تخمیر می بایست خالی باشد.
  • درب شیشه سرکه را به وسیله یک پارچه تمیز بپوشانید و دور آن را محکم ببندید. به مدت یک هفته شیشه را در مکانی با دمای اتاق و به دور از نور مستقیم قرار دهید تا طی این مدت مایه درون شیشه شروع به تخمیر و حباب زدن کند.
  • پس از گذشت یک هفته، سرکه برنج را به شیشه دیگری منتقل کنید و درب آن را محکم ببندید. سپس اجازه دهید به مدت 4 روز دیگر در دمای اتاق بماند.
  • پس از این مدت، سرکه برنج را از صافی عبور دهید. به ازای هر 20 پیمانه از سرکه برنج به دست آمده، یک عدد سفیده تخم مرغ به آن بیافزایید. سفیده تخم مرغ کمک می کند تا رنگ سرکه برنج شفاف شود در غیر این صورت رنگ سرکه کدر می ماند.
  • سرکه را در ظرف مناسبی بریزید و مانند مراحل پیشین، به مدت 15 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا به وسیله بخار آب پخته شود. در این مرحله رنگ سرکه شفاف می شود. پس از سرد شدن سرکه را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

نگهداری محصولات آبزی

ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات آبزی

تولید غذای آبزیان

تولید غذای آبزیان

کشت انار در آمریکا

انار، میوه صحراهای آمریکا

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم