ترشی لیمو ترش

امتیاز دهید
ترشی لیموترش

لیمو ترش محصولی است که در بیشتر خانه‌ها در پاییز و زمستان یافت می‌شود و در سایر فصل‌های سال نیز به صورت آب لیمو وجود دارد.

در این جا، تصمیم گرفتیم روش دیگری از نوع مصرف این محصول پرطرفدار کشاورزی ارائه کنیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیمو ترش 

  • لیمو ترش تازه یک کیلوگرم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک 2 قاشق چای خوری
  • فلفل (در صورت تمایل) به مقدار دلخواه

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

 ابتدا لیموترش ها را خوب بشویید و آنها را خشک کنید.

  • ترشی لیموترش را می توانید به شکل­ های متفاوتی متفاوتی تهیه کنید. در این دستور لیموترش ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و به کمک یک خلال دندان، تمام هسته های آنها را بیرون بیاورید. (نیازی به گرفتن پوست لیموها نیست)
  • 2 قاشق چای خوری نمک را به همراه مقدار دلخواه فلفل قرمز در یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس حلقه های لیمو ترش را در مخلوط نمک و فلفل بزنید تا به این ترکیب آغشته شوند.
  • ظرف شیشه ای مناسبی انتخاب کنید و حلقه های لیموترش را به ترتیب درون آن بچینید.
  • آبلیمو را روی لیموها بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند و شیشه پر شود.
  • درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت چند هفته در معرض نور مستقیم خورشید نگهداری کنید تا ترشی آماده شود. هر اندازه برش ­های لیموترش نازکتر باشد، زمان کمتری برای جا افتادن ترشی نیاز است.

آب لیمو یک عنصر مشخص در بسیاری از شیرینی‌ها و دسرها مانند تارت‌ها است. طعم قابض متمایز میوه، چه تازه و چه نگهداری شده، همچنین برای تقویت بسیاری از غذاهای مرغ، ماهی و سبزیجات در سراسر جهان استفاده می‌شود.

لیموناد که با لیمو، شکر و آب تهیه می‌شود، یک نوشیدنی محبوب در هوای گرم است و خود آب آن معمولاً به چای اضافه می‌شود.

لیمو همچنین غنی از ویتامین C است و حاوی مقادیر کمتری از ویتامین های B، به ویژه تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین است.

لیمو بین سالهای 1000 تا 1200 میلادی به اسپانیا و شمال آفریقا وارد شد. بیشتر توسط صلیبیون در سراسر اروپا توزیع شد که آن را در فلسطین در حال رشد یافتند. در سال 1494 این میوه در آزور کشت شد و عمدتاً به انگلستان فرستاده شد.

لیمو توسط گیاه شناس سوئدی قرن هجدهم، Carolus Linnaeus، یک گونه از مرکبات (Citrus medica) تصور می‌شد، اگرچه اکنون به عنوان یک گونه هیبریدی جداگانه شناخته شده است.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
پاستوریزاسیون تخم‌مرغ

پاستوریزاسیون تخم‌مرغ با فناوری فرکانس رادیویی

بوتیرات

تاثیر بوتیرات بر کنترل رشد سلول‌های سرطانی روده

آبسه کبدی گاو

همکاری دانشمندان برای مطالعه علت و ایجاد آبسه کبدی در گاو

سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم