مربای موز

امتیاز دهید
مربای موز

در این مطلب، روش تهیه و تدارک مربای موز به ساده ترین روش، آماده  که در ادامه نیز به مواد لازم و طرز تهیه اشاره شده است.

مواد لازم برای تهیه مربای موز
  • موز شش عدد
  • شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری
  • شکر سفید یک لیوان
  • آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
  • آب دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه مربای موز
  • برای تهیه این مربای متفاوت و فوق العاده که می توانید آن را به عنوان صبحانه یا یک میان وعده دلچسب میل نمایید، ابتدا موزها را تمیز بشویید و پوست بگیرید.
  • موزها را به همراه شکر سفید و شکر قهوه ای در یک کاسه بریزید و به کمک چنگال له کنید.
  • پس از آنکه موزها و شکر کاملا با یکدیگر مخلوط شدند، آن را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
  • آب، آبلیمو و نمک را به موزها اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید مخلوط به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت باقی بماند و بجوشد.

قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس خوب هم بزنید تا با سایر مواد مخلوط شود. اجازه دهید مربای موز از حرارت بیفتد و خنک شود. سپس آن را در شیشه ای کاملا تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست داشتید، بیشتر بخوانید
جدیدترین نوشته‌‌ها
پاستوریزاسیون تخم‌مرغ

پاستوریزاسیون تخم‌مرغ با فناوری فرکانس رادیویی

بوتیرات

تاثیر بوتیرات بر کنترل رشد سلول‌های سرطانی روده

آبسه کبدی گاو

همکاری دانشمندان برای مطالعه علت و ایجاد آبسه کبدی در گاو

سمپاشی خودکار

سمپاشی خودکار با فیلدین

تولید پنبه در ایران

خبرهای کشاورزی شماره 101

چالش‌های صنعت غذا

مروری بر صنایع غذایی ( چالش‌های صنعت غذا)

محبوب‌ترین نوشته‌‌ها
صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی کشاورزی چیست؟ ( + فایل صوتی)

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

طرز تهیه پودر سنجد در منزل

پنیر لور

طرز تهیه پنیر لور

حلوا سوهان

حلوا سوهان با آرد جوانه گندم

صنعت کشاورزی آمریکا

صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (1)

«روز کشاورز»، کدام روز از سال است می‌خواهیم جشن بگیریم