انگور میوهای است که به صورت خوشههای تنگ رشد میکند. گوشتی سفید یا بنفش با طعم شیرین دارد که به صورت خام یا آبمیوه و یا مربای انگور خورده میشود.
مواد لازم برای تهیه مربای انگور
- انگور بدون هسته 4 لیوان
- آب نصف لیوان
- شکر 3 لیوان
طرز تهیه مربای انگور
مربای انگور علاوه بر آنکه طعم بسیار دلنشینی دارد، برای تاپینگ انواع دسر و کیک نیز مناسب است. برای تهیه این مربا ابتدا انگورهای بدون هسته را از خوشه جدا کرده و دانه کنید. سپس آنها را تمیز بشویید.
- انگورهای دانه شده را به همراه شکر و آب در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه بجوشند. انگورها را مرتب هم بزنید تا شکر توسط حرارت کاملا ذوب شود.
- پس از حل شدن شکر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس تمام مواد را به کمک میکسر کاملا له کنید تا پوره مانند شود.
- پوره انگور را مجددا در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- پوره انگور را تا زمانی که ژله مانند و غلیظ شود، به طور مرتب هم بزنید سپس حرارت را خاموش کنید.
- پس از آنکه مربای انگور از حرارت افتاد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
درباره انگور
انگور از دیرباز برای اهداف درمانی مورد استفاده قرار گرفته است. آنها ملین و ادرارآور هستند، مخصوصاً در موارد ضعف یا ضعف دفاعی بدن توصیه میشود. آنها برای خون مفید هستند و همچنین از پوکی استخوان جلوگیری میکنند.
انگور میوهای گوشتی و گرد است که به صورت خوشهای از میوههای زیادی با پوست مایل به سبز، زرد یا بنفش رشد میکند. پالپ آن آبدار و شیرین است و حاوی چندین دانه یا هسته است
انگور خام به عنوان دسر سفره عالی است و با میوههای دیگر در سالاد میوه ترکیب میشود. در حالی که از دانههای آنها روغن هسته انگور را استخراج میکنیم.
انگور مواد معدنی و ویتامینها را برای بدن تامین میکند. آنها یکی از میوههایی هستند که کربوهیدرات بیشتری دارند، اگرچه محتوای کالری آنها زیاد نیست. آنها حاوی رسوراترول، یک ترکیب آنتی اکسیدانی و ضد سرطان هستند. از دوران باستان به انگور خواص درمانی مختلفی داده شده است.
انگور از خانواده Vitaceous و نوع Vitis است. به شکل درختچه کشت می شود. گیاهی است بالارونده که نوعی گوشواره برای بالا رفتن دارد. در صورت عدم مراقبت ممکن است ارتفاع آن به 17 متر برسد.
برگ های آنها متناوب و لوبوله هستند که از پنج عصب اصلی تشکیل شده است.
آنها انواع مختلف را مشخص میکنند. گلها، به اندازه کوچک، دستهبندی شده و خوشههایی را تشکیل می دهند. گلبرگها در قاعده خود آزاد هستند و در راس به هم می پیوندند.