عناب و کنجد هر دو محصولات کشاورزی مفیدی برای انسان هستند در این مطلب، طرز تهیه دمنوش عناب و مربای کنجد جهت استفاده کاربران عزیز ارائه میشود:
دمنوش عناب
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب
- عناب تازه 20 عدد
- زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
- چوب دارچین 3 عدد
طرز تهیه دمنوش عناب
- ابتدا عناب های تازه را خوب بشویید. سپس آنها را در یک ظرف مناسب خیس کنید.
- سپس هسته های عناب را از آن جدا کرده و آن را درون یک قوری بریزید.
- زنجیل تازه را نیز شسته و خرد کنید. سپس یک قاشق غذا خوری از آن را همراه با 3 عدد چوب دارچین به قوری اضافه کنید.
- آب را به قوری اضافه کرده و اجازه دهید تا جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند.
- پس از سپری شدن مدت زمان لازم، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا دمنوش به مدت 10 دقیقه در همان حالت بماند.
- از آنجا که عناب میوه ای شیرین مزه است، نیازی به اضافه کردن شکر یا نبات و … به این دمنوش نیست. اما در صورت تمایل، می توانید آن را همراه با عسل و نبات نیز نوش جان نمایید.
- نکته : اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش تازه به لیوان دمنوش عناب، طعم آن را دلپذیرتر می کند.
- این دمنوش را می توانید با عناب خشک نیز تهیه کنید. اما عناب تازه طعم بهتری برای دمنوش دارد.
مربای کنجد
مواد لازم برای تهیه مربای کنجد
- کنجد 650 گرم
- شکر 1 کیلوگرم
- پودر نارگیل نصف لیوان
- خلال بادام یک چهارم لیوان
- خلال پسته یک چهارم لیوان
- زعفران یا دارچین به مقدار دلخواه
- آب 500 میلی لیتر
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای کنجد
- برای تهیه مربای کنجد که فوقالعاده مقوی و پر انرژی است ابتدا شربت آن را درست کنید.
- برای این منظور شکر را به همراه آب در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
- مطابق با ذائقه خود مقداری زعفران غلیظ دم کنید. (میتوانید به جای استفاده از زعفران از یک قاشق غذاخوری دارچین نیز استفاده کنید.)
- زعفران دم کرده، خلال بادام و پسته، کنجد و پودر نارگیل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت قوام یافته و به غلظت مورد نظر برسد.
- در 10 دقیقه انتهای پخت مربا، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن مربا، آن را در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.