انگور برای قرنها بخشی از رژیم غذایی انسان بوده است. آنها به راحتی رشد میکنند و برای فرآوری ایدهآل هستند. میوه را میتوان خشک کرد و به صورت کشمش نگهداری کرد یا از آب آن برای تهیه شیره انگور استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیره انگور
شیره انگور یک لیوان
آرد سفید دو لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره صد گرم
پودر نارگیل، خلال پسته و بادم (برای تزیین) به مقدار لازم
طرز تهیه حلوای شیره انگور
- برای تهیه حلوای شیره انگور ابتدا آرد سفید را دو مرتبه الک کنید و در یک تابه بریزید.
- تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب آرد را هم بزنید تا به صورت یکدست تفت بخورد و نسوزد. به مدت 10 دقیقه تفت دادن آرد را ادامه دهید تا رنگ آرد کمکم تغییر کرده و قهوهای روشن شود.
- کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را به تابه اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید.
- روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی با آرد و کره مخلوط شود.
- شیره انگور را کمکم به سایر مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا به خورد آرد برود و یکدست شود. سپس حرارت را خاموش کنید.
- حلوا را در ظرف مناسبی بریزید. اطراف و روی آن را با پشت کفگیر صاف و یکدست کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس روی آن را با پودر نارگیل، خلال بادام و پسته تزئین کنید.
درباره آب انگور
آب انگور از کل انگور شامل پوست، گوشت و دانهها تهیه میشود. حاوی بیشتر ویتامینها و مواد معدنی موجود در انگور خوراکی، به علاوه فواید سلامتی دانههای غنی از مواد مغذی است.
خوردن انگور کامل نیز یک انتخاب عالی است. میوه تازه فیبر و ویتامینهای اضافی را فراهم می کند.
آب انگور حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که میتواند به محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد کمک کند.